maanantai 5. tammikuuta 2015

Pakkaspäivän puuhasteluja

KIITOS VUODESTA 2014!
HYVÄÄ ALKANUTTA UUTTA VUOTTA 2015 !

Vuosi vaihtui ja Tammikuu kulkee omia aikojaan. Kuu paistaa, pakkanen paukahtelee, mutta myös lumitöitä on piisannut ihan tarpeeksi asti. Ja päivällä paistoi aurinko, mikä on ollut aika harvinaista viime kuukausina. Valoa kohden mennään pikku hiljaa.
Tänään on lämmitetty huushollia ja pengottu korttitarpeita, kun ei ulkonakaan oikein viihtynyt kylmyyden vuoksi, rapiat -20 mittarissa, ei minun ulkoilusää.

 
 Vuosia takaperin leikkasin innokkaasti 3D kuvia ja tein korteiksi, mutta sitten kyllästyin leikkaamaan ja muita juttuja piti kokeilla välillä. Eilen tempasin kuvasalkun esiin ja päätin leikata ja kasata näitä 3D korttikuvia mahdollisimman paljon, toivottavasti innostus ja kärsivällisyys riittää leikkaamaan kaikki varastossa olevat arkit ja kasaamaan kuvat valmiiksi. Ehkä ne sitten tulisi valmistettua korteiksia asti. Tosin villapaidan kutominen on myös kesken, mutta riittäähän näitä talvi-iltoja vielä, ennekuin kevätaurinko riitelee kartanolle.


Ilo, kuin myös suru, kuuluu elämään ja valmistin tämän osanottoadressin ihan akuuttiin tarpeeseen. 3D- kukan istutin tuohon etusivulle kera ääriviivatarrojen. Kuvat ovat aika kehnoja, mutta jospa tänä vuonna rikastuisin paremman kameran.

Hyvää Loppiaisattoillan jatkoa ja kiitos runsaista ja mukavista kommenteistanne sukkapostauksessani.

13 kommenttia:

  1. Hyvää loppiaista ja mukavaa askartelua.

    VastaaPoista
  2. Kaunis adressi.

    Hyvää Loppiaista sinulle.

    VastaaPoista
  3. Pakkasta on meilläkin, ja täysikuu. Harmittaa vain se kaatuminen: olin ostanut hyvät nastakengät ja kävelin iloisena koiran kanssa, niin enköhän kompastunut auenneeseen nauhaan!! Nyt on polvi kipeä. Ja entisestä kaatumisesta häntäluu. Taidan olla jo kömpelö!

    VastaaPoista
  4. Hyvää loppiaista myös sulle.
    Ja kivan näköiset sukat olit tehnyt ja kantapää olikin tehty jännästi, mahtaisinkohan ikinä oppia tehdä, kun olen aina tehnyt vaan sillä yhdellä ja ainoalla tavalla.
    Kiva olisikin joskus kokeilla.
    Meillä on pakkasta tällähetkellä 128astetta, mutta luvatiin aika paljon enemmän tännepäin hrr!
    Koiran varpaat palelee jo heti ekalla metrillä!
    Pitää koirulikin pitää nyt lämpöisenä, se kun on niin viluinen muutenkin.
    Mutta hyvää huomista pyhäpäivää sulle!

    VastaaPoista
  5. Kaunis kortti.Mukavaa askartelu vuotta.Meillä on pakkaspäivä.Varmaan aurinko pilkahtaa kun aamu valkenee.Heippa.

    VastaaPoista
  6. Aurinkoista Lopiaista,pakkasta 24`eilen sähköt poikki,talvi näytää kyntensä.Kauniin surukortin askartelit.

    VastaaPoista
  7. Surukortti on tosi kaunis ja koskettava.

    VastaaPoista
  8. Loppiainen on lopuillaan, kuten koko joulun aika tältä erää. Mieluisaa puuhaa on paras olla näille pakkaspäiville. Minä kun en osaa askarteluja, niin näppäsin neuletyöt taas esille. Sukset on joutilaat, pakaksta oli päälle -30, ei silloin ulos huvita.

    VastaaPoista
  9. Kylläpä ovatkin kauniit nuo sukkasi tuolla edellisessä postauksessa. Minä en näistä korteista ymmärrä mitään. En ole yhtäkään tehnyt. Naapurin mummo antaa joulukortin jonka itse on tuolla tyylillä tehnyt.

    VastaaPoista
  10. Kaunis kortti! Inspiraatiota paljon tälle vuodelle ;)

    VastaaPoista
  11. Hi My Friend, Thank you for your comment. Yes, very snowy here and very cold too All the schools are closed today. It is 3 degrees (F) I am hoping for spring soon. it is too cold for me.
    I love those flowers. Please, where do you buy them? I would love to buy them too.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linda, Thanks for your comment. 3D pictures I've bought here in Finland from the craft store. I think that such shops are also in Michigan.

      Kiitos myös teille toisillekin mukavista kommenteistanne ja toivotuksistanne : )

      Poista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !