tiistai 26. toukokuuta 2015

Palanen kesänalkua ja korttivaihtoa

Että ei kokonaan unohtuisi tämä blogeeraus, laitan palasen kevättä ja kesää tähän sivuani koristamaan. Myrskytuhoilta säästyin, vaikka välillä tuntui, että koko talopahanen lähtee lentoon.


Nyt on sateista ja viileää, mutta Siperian unikot kukkivat kilpaa voikukkien kanssa,

Kukka se on Voikukkakin ;-), 
vaikka aukeaakin vain aurinkoisella säällä. Nurmikko on pitänyt jo leikata kertaalleen ja vihreys on silmiä häikäisevää.

Annitannin kanssa vaihdettiin aikaisemmin keväällä kortteja ja tässä ovat häneltä saamani kortit. 

Postaus on nyt hiukka myöhässä, mutta kauniita kortteja sain. Paljon kiitoksia Annitannille vaihdosta sekä muista "mukana tulleista". Omat lähettämäni kortithan ovat täällä.

Monet kiitokset myös kommenteistanne edellisiin postauksiini. 
Olen nauttinut nyt enemmän keväästä ja kesän tulosta ja lintujen laulusta muualla kuin koneen ääressä. ;-)

perjantai 15. toukokuuta 2015

Teemakuun taidetta, touko- ja kesäkuu 1/9

Kuukausi on taas vaihtunut ja uusi haaste alkanut Teemakuun taiteessa. Teeman 8. aiheena on 9 inspistä touko-kesäkuun aikana.
 Vapailla aiheilla mennään ja mikäs sen haastavampaa.
Keväthommeleiden takia olen kuitenkin kovin hitaasti "inspiroitunut", mutta sade tuli rankka ja vei kevätlämpimät ja ajoi pirttiin, joten pensselit ym. vermeet heilumaan..
Tässä 1/9 inspiraatio.

"Oranssi Lady"
Naisen kuvan piirsin ja väritin luonnoslehtiöön ja leikkasin ja liimasin pahville ja taas leikkasin.
Tausta on piirrustuslehtiön pahvi, johon rypistelin ja liimasin silkkipaperia. Sitten hiukan gessoa ja väriä päälle useampia kerroksia. Nurkkiin stanssasin pikkusia ruskeita kukkasia ja liimailin paikoilleen sekä leimasintyynystä tummaa väriä reunoihin ja vielä tussillakin "pilkkukuumetta" lisukkeeksi. Yritin pysyä lukumäärältään niukoissa väriteemoissa. Kuva on koholla pahvin paksuuden verran pohjastaan ja kokoa tällä taululla 24x32 cm.


sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää Äitienpäivän iltaa

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄN ILTAA KAIKILLE ÄIDEILLE

  ja mukavaa iltaa kaikille toisillekin.

Nuoret ovat muistaneet äitivanhaansa ja on kahviteltu ja kakkua syöty ja kukkasia saatu. Lahjaksi tänä vuonna sain katsastuksen ja öljynvaihdon ja muutakin huoltoa autovanhukseeni. Se on oikein hyvä lahja, kun tavaraa en tarvitse lisää ja kun jouluna sain lahjakortit jalkahoitoon ja kauneushoitolaan.

Kevät on harpannut aikamoisen askeleen siitä, kun viimeksi tänne olen kirjoitellut.
Ruohikko puskee vihreää ja kukkapenkit työntää alkuja reipasta vauhtia. Muutaman päivän sade sen on aikaansaanut Auringon lämmön saattelemana.
Tässä koneella en ole malttanut juurikaan istuskella, eikä mitään askartelu ym juttuja ole valmistunut, jotain olen kyllä aloitellut, mutta hitaasti näyttävät valmistuvan. Sitä se kevät tekee ja niinhän siinä käy joka vuosi. Mutta kunhan pahin kevätkiireiden suma on selvitetty, ehtii taas paneutua taide ym harrastuksiinkin.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :-)