tiistai 28. elokuuta 2012

TTM # 35

ViHDOiNKiN
atc kortti on
 Exotic sarjan viimeinen kortti. Aikaisempia tämän sarjan kortteja ei enää voi nähdä,  kuten kaikki tiedämme, vuodatuksen kuvat tuhoutuivat. Kaikki kortit ovat kuitenkin tallessa albumissani.

Ehkäpä olette jo kyllästyksiin asti näitä mitäänsanomattomia sarjakorttejani katselleet, mutta näillä keväällä tehdyillä korteilla on tämä nopsaan kulunut kesä selätetty. Muuten olisin pudonnut haasteesta aika päiviä sitten. 
Toki kiireet kohta hellittävät tai sitten ei, se jää nähtäväksi. 
Mukana tullutta on taustapaperi, joka on sitä  Exotic herkkutorin pussia. Nuo pienet kuvatkin ovat mukana tulleita, mutta en enää muista mistä.
  
Onneksi on kesän aikana jotakin mukana tullutta sälää jemmassa, että korttien teko voi jatkua vielä seuraavillekin viikoille.

5 kommenttia:

 1. Sinä olitkin fiksu kun kuvat säilytit. Minulla ei ole kuin pienen pieni osa tallessa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, kiitos kommentistasi. Kuvat ovat poissa, mutta itse kortit ovat kokoelmana tallessa omatekemässä korttikansiossani :)

   Poista
 2. Se oli kyllä harmi se kuvien meno. Onhan kortteja tallella mutta vaihdetujen ei kaikki kuvat. Mielenkiintoinen tuo korttisi. Kivasti totetettu.
  Mukavaa uutta päivää.

  VastaaPoista
 3. Mainio kortti! En edes osaa kuvitella sitä harmituksen määrää mikä aiheutuu noitten kuvien häviämisestä. Niin monelta katosi niitä ja mukana meni sitten paljon sellaisia aarteita joita olisi ollut mukava tutkia oikein ajan kanssa.
  Asia ei siis edes koske yksin kuvien laittajia.

  VastaaPoista
 4. Musta tää on ihastuttavan eksoottinen kortti ja tyylikäs

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !