tiistai 9. lokakuuta 2012

Havupallojen pyörittelyä

Sateen lomassa olen rustaillut puoli tusinaa havupalleroista ja vaahteran lehdistä ruusujakin jokusen. Mielestäni ne sopivat ihan hyvin syksyisiksi hautakoristeiksi. Siispä viikonloppuna laittelin  läheisteni hautoja talvikuntoon ja istutin havupalljoja talvikoristeiksi.


Punaiset ruusut olisivat olleet paremman näköisiä, mutta punaisia vaahteranlehtiä ei löytynyt, joten keltaisia ruusuja tuli koristeeksi. Pelkät pallotkin ovat ihan kivan näköisiä.
Oksia en liimannut millään liimalla kiini vaan pistelin havut tiukasti reikiin. Tosin porasin käsiporalla reikiä lisää vieri viereen. Saa nähdä kuinka kestävät syysmyrskyissä. Kuitenkin keväällä puran oksat pois ja käytän pohjat uudelleen.

7 kommenttia:

 1. No jo olet taitava! Olen aina ihaillut ihmisiä, joiden käsistä syntyy kaiken näköistä kaunista, tässä sitä taas on :) Hieno idea hautakukiksi.

  VastaaPoista
 2. Mahdottoman kauniita ja vaahteranlehtiruusut näyttävät Ihan "oikeilta" ruusuilta.

  VastaaPoista
 3. Ihania palleroita. Kyllä Sinä osaat.

  VastaaPoista
 4. Kauniita havupalloja. Mihin materiaaliin pistelit oksat kiinni, styroksipalloihin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Perhotar :)
   Pistelin oksat kiini sähly eli reikäpalloon, johon porasin lisää reikiä, että tulee tarpeeksi tiheä pallo. Näitä tehdään myös oasispalloihin ja miksei styroksi palloonkin. Pääasia, että oksat pysyvät kunnolla kiini.

   Poista
 5. Kauniita havupalloja, haudallekin sopivat oikein hyvin. Osaat kyllä tehdä monenlaista luonnonmateriaaleista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !