tiistai 16. heinäkuuta 2013

Askarteluvuoren ATC vaihto # 5


Sain vaihtoparikseni korttitaituri Enkulin blogista Enkulin käsityöt. Ja säännöthän olivat tässä vaihdossa, että tehdään kortteja samoista materiaaleista, mutta materiaalit lähetetään vaihtoparille etukäteen ja sitten kumpikin tekee kortit valmiiksi ja postittaa oman valmiin kortin sekä vaihtoparin materiaaleista tekemänsä kortin yhtämatkaa saajalleen. Kumpikaan ei nähnyt valmista korttia etukäteen, siispä olikin jännttävää nähdä millaisia visioita vaihtopari saa toisen lähettämistä materiaaleista aikaan. Monimutkanen selitys, mutta toivottavasti asia tuli ymmärretyksi.

Sytytän tähdet tuikkmaan                          Elena Sun
 Tässä yläpuolella vasemmanpuoleinen on Enkulin lähettämistä materiaaleista tekemäni kortti ja oikeanpuoleinen on minun tekemä omista materiaaleistani. Samanlaiset ( Elena Sun) materiaalit lähetin Enkulille etukäteen.

Sitten kuvat ( alapuolella) Enkulin tekemistä korteista, joissa samat materiaalit.  Hän ei ollut muistanu kuvata valmiita korttejaan, joten hän saa kopsia kuvat tästä sivultani blogiinsa.

Ajatukset                                                  Rubiinit
Kiitos kultainen Enkuli kivasta vaihdosta ja niin hienosti tehdyistä korteistasi. Tykkään näistä tosi paljon :)

12 kommenttia:

 1. Kiva kun tykkäsit. Kopioin omien korttieni kuvan. Kiitos ja kiitos vielä upeita korteista

  VastaaPoista
 2. Hienosti toteutettu kaikki, samat materiaalit, erilaiset kortit.

  VastaaPoista
 3. Olette kyllä mielestäni olleet hyvin samoilla ajatuslinjoilla kortteja askarrellessa.
  Kauniita kaikki kortit.

  VastaaPoista
 4. Hienot sarjat kummallakin!
  Nämä ATC:t kiinnostaisivat minuakin, elleivät ne olisi niin pieniä. Pieni rajaa mahdollisuuksia ja on vaikea tehdä. Monet taiteilijat maalaavat ATC-kortteja ja se tapa kiinnostaisi minuakin, mutta juuri tuo koko estää.

  Silmävammani takia olen nyt siirtynyt pelkästään pääblogiini Uuna. Silmä ei tykkää liiasta netissä olemisesta, siksi on parasta rajoittaa. Olen siirtänyt sinut Uunan seurattaviin :-)
  Hyvää kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna :)
   Kyllä nämä aika miniatyyrejä ovat ja maalattuna vielä työläämpiäkin.
   Toivottavasti silmäsi tilanne on pian ohimenevä häiriö näkökentässä.
   Minä seurailen huomattavasti enemmän blogeja mitä listani näyttää, en vaan aina ole niitä sivulleni linkittänyt. Joskus pitäisi sekin tehdä ja perusteellisesti.

   Poista
 5. Hauskat kortit!!
  Niin se vaan menee ettei samoista materiaaleista varmaan voi saada identisiä ja niin oli tarkoituskin :) Kivat kortit molemmilla!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !