keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Silpputehtaan laajennusosan haaste TJK # 12 ja vähän muutakin jutustelua

Viimeviikko vilahti kynsistä, mutta tässä ATC haasteviikolle #12.


Kortin nimi on "Aika rientää"

Niinhän se tekee ja "silloin" on kesä kauneimmillaan. Tässä kortissa käytin taustalla lehtikuvaa jostain naistenlehdestä ja blondi on teillekin varmaan tutun kaupan mainoksesta. Muut sämpytykset sälälaatikosta. Nehän Joutaa korttiin.

 ¤¤¤¤¤¤¤¤

Nyt on ollut paljon puhetta noista roskaposteista, joita tulee bloggerinkin ohjauspaneliin runsain määrin ja aina ovat anonyymisti kirjoitettuja. Onneksi ei ole vielä tullut tuohon kommenttilaatikkoon näkyville vaan ovat menneet suoraan roskaposteihin. 
Nyt ei ollut kuin 19 kpl, mutta edellisen kerran kun kirjauduin bloggeriin, oli niitä toista sataa. Onneksi ne poistuu  muutamalla napsautuksella. 
Aluksi ihmettelin miten sivujenkatseluita diagrammin mukaan on yhtäkkiä satoja, vaikka tavallisesti sivujani ei ole kurkattu kuin korkeintaa 50 - 60 kertaa. No..se selittynee juuri tuosta. 
Ottaakohan ne osoitteen noista ulkomaisista haasteosallistumisista vai kuinka ne osuvat sivustolle, kun mielestäni roskapostit ovat aina mainoksia tai muita ikäviä sivustoja. Joskus aikaisemmin olin niin tyhmä, että kurkkasin yhtä linkkiä ja sitten oikein ryöpsähi roskapaostia. En vielä kuitenkaan laittanut sanavahvistusta, kun se on minulle aina vaikea selvitys. Onneksi joillakin sivustoilla on helpompi se numeroista koostuva vahvistus. 

13 kommenttia:

 1. Hieno kortti ;) Juu mulle niitä roskapostiviestejä alkoi virtaamaan niin paljon, että mun oli pakko ottaa se sanavahvistus käyttöön vaikka se onkin vähän kurja kommentoijille. Kylläpä tyssäsi roskapostien tulo heti välittömästi, eli kannatti.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susanna :) Ehkä minunkin on otettava se kohta käyttöön, jos löydän se pelkistä numeroista koostuvan vahvistuksen, se on huomattavasti helpompi, mutta onko se myös roskittajille helppo, en teidä.

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti! Tuo kuva on paljon tutumpi muista yhteyksistä kuin siitä nimeltä mainitsemattoman kauppaketjun julkaisusta. Varsin härskin lainauksen ovat tehneet American Graffiti elokuvan kuvastosta nuo "mainosmiehet".Tein siitä samaisesta lehtisestä leikatusta kuvasta (isommasta) pojalle synttärikortin. Mutta..hyvin koutavat kuvat kortteihin! Kävin taas siellä asetuksisssa, en tiedä muutuiko mikään. Ihmetellään!

  VastaaPoista
 4. Mulla loppuivat myös ne roskapostit..Jäi sanomatta muuten kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 5. Aika rientää ja ihasttava kortti.En minäkään tykkää noista sanavahvistuksista-numerot on helpompia.

  VastaaPoista
 6. Minulla ei vielä ole roskapostiongelmaa.

  VastaaPoista
 7. Hehkeä iloinen kortti.

  Laitoin asetuksista< teksti ja kommentointi> valinnaksi Rekisteröitynyt käyttäjä – sis. OpenID
  Roskapostin määrä oli sitä ennen hurja, sekä liikenne epämääräisltä sivuilta.
  Yhtään roskapostia ei ole sen jälkeen tullut.

  Kokeilin ensin sana/robotti vahvistusta, mutta poistin koska tekee kommentoinnin epämukavaksi.

  VastaaPoista
 8. Ihanan värikäs kortti jälleen :)
  Joo roskapostia tulee välillä vähemmän ja sitten taas rutkasti. Joku on joskus sanonut, että blogikirjoituksessa yksikin sana voi laittaa roskaajat liikkeelle, en sitten tiedä. Kyllähän meitä seurataan tiiviisti, varsinkin mainostajat ja heille riittää pienikin vinkki kiinnostuksista. Minäkin seuraan vielä tilannetta, en vielä haluaisi rajata kommentoijia.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Tosi hieno kortti:) kyselit blogissani tuosta kirjasta mihin laitan ATC-kortit. En liimaa niitä kortteja vaan laitan kakspuoleista teippiä muutaman pienen palasen sen saa hyvin pois jos haluaa:) Niitä sivuja on sitten kiva selailla, hidasta puuhaahan se on mutta erittäin antoisaa:)

  VastaaPoista
 10. "Aika rientää" on aika ihanan hehkeä kortti!

  VastaaPoista
 11. Kiva kortti. Roskapostia alkoi tulla ja kohdistua haastekorttien (suomalaisten) postauksiin. Jossakin blogissa on haittaohjelma napannut sinne tulleiden postausten linkit. Poistin blogistani ne haastepostaukset, joihin roskapostit kohdistuivat, ja siltä osin roskaposti loppui.
  Olen huomannut,että ei kannata surffailla esim. freebie-sivuilla: ei mikään ole ilmaista. Mainostajat maksavat ja saavat evästeensä postituksia varten.

  VastaaPoista
 12. Paljon kiitoksia kommenteistanne.

  On myöskin kivaa kuulla, kuinka teillä roskaposteja on esiintynyt. Seurailen tilannetta ja jos se huononee, on tietysti ryhdyttävä toimenpiteisiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !