lauantai 24. toukokuuta 2014

Helteistä kevättä

Sitä se on ollut nyt meilläkin, jopa liiankin kuumaa paistetta, mutta kova tuuli on hiukan vilvoittanut säätä. Ruoho kasvaa ja voikukat kukkivat nurmikolla. Kaikki ryöpsähti yht'äkkiä kasvuun saatuaa kunnon kaatosadetta ja salamointia.


Siperianunikot ryöpsähtivät kukkimaan oikein urakalla ja näyttää olevan kovasti myös kimalaisia liikkeellä.


Kukkapenkkini käyvät vuosi vuodelta vaatimattomammiksi, kun en viimevuosina ole jaksanut innostua niitä uusimaan. Saa nähdä tuleeko sellaista puuskaa enää koskaan.


Koivut ovat saaneet jo isot hiirenkorvat ja huomasin illalla, että tuomessakin oli kukat auenneet. Kevät on nyt niin vauhdikas, että saa nähdä kuinka käy, jos yöpakkaset yllättävät. Ja luultavasti niin vielä käy.
Vauhdikasta menoa on ollut omakin elämä viimeviikolla, eikä helmeilemään ole ehtinyt.
Mukavia ja aurinkoisia loppukevään päiviä teillekin, jos joku sattuu piipahtamaan tällä sivulla :)

Nyt on mentävä ruohonleikkuuseen.

7 kommenttia:

 1. Aurinkoista viikonloppua vietetään täällä Pirkanmaallakin, meilläkin on luonto herännyt kukkimaan. Hyviä loppukevään päiviä sinullekkin!

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavia kukkia, huomasin muuten samalla tavoin että tuomi on jo nupussa, äkkiä rävähtää tämä kesä päälle. Sadetta saisi jo taas tulla lisää, sillä tämän lämpöaallon myötä kuivuus rasittaa kohta kaikkea, koska luntakaan ei ollut ja kevät oli kylmä ja kuiva. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. These are wonderful photos. Hope your weather has been good. it is nice and warm with the sun shining down. Please go to my blog and check out my rainbows.
  momentsinaeye.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihania unikoita! Kyllä tuomen kukat tuoksuvatkin huumaavilta! Ihanaa kesäistä viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kukkia! Minullakin on enää ajatuksissa kauniita kukkapenkit, ei jaksa kyykistellä.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kukkaloistoa. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 7. Ehkä helteet loppuivat sieltäkin päin. Täällä ainakin säätyyppi vaihtui koleaksi ja sateiseksi. Kuitenkin kesän tuntua tuovat heleän vihreät koivut ja hissun kissun viheriöivä maa.
  Ainakin vielä sinulla näyttää kukkaisa olevan. Itselläni ei ainuttakaan, mitä luonnonvaraisina kulleroja sekä ojassa rentukoita, tosin ei niitäkään vielä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !