tiistai 13. tammikuuta 2015

Talviaskartelua ja arpaonnea

Pakkaspäivät jatkuvat ja tavallisesti Tammikuussa niitä on. Tosin lumenluontia on myös riittänyt monelle päivälle ja sen jälkeen minulta menee aikaa myös levähtämiseen. Onko se vanhuutta,,höh,, en haluaisi tunnustaa.

Tänään on Nuutin päivä ja joulunaika loppuu. Alkaa ne kuuluisat härkäviikot ja reikäleivät, tipattomat kuukaudet ja dieettiviikot.

Minä aloitin joulukorttien teon, kun sain kasattua näitä 3D kuvia vinon pinon. Tässä jokunen näytteeksi.
Ikäväkseni huomasin, että liimat kuivuvat käyttämättömistä tarranauhoista, tusseista, liimapuikoista. Ja tarrapalatkin loppuivat hiukan kesken. Noo...tulipahan useampi kortti 3D kuvista, kun en saanut niitä aseteltua päällekkäin.

Muutama enkelikorttikin tuli tehtyä tästä nettimaailmassa kovin tutuksi käyneestä enkelin kuvasta. Aina se vaan näyttää yhtä kauniilta ja plokkasin nämä kuvat joulupakettipaperista. Kierrätystä myös tykkään harrastaa. Joulutähti on 3D kuva.

Onni suosi Viltsun blogissa.

Tässä arpajaisvoittopaketin sisältöä. Kiitos Viltsu :-)

Kiitos taas runsaista kommenteistanne edellisiin kirjoituksiin ja vierailuistanne sivuilleni.
Mukavaa viikonjatkoa :)

9 kommenttia:

  1. Upeita kortteja, ja hieno voitto onnea.

    VastaaPoista
  2. Onnea voitosta ja kivoja kortteja olet tehnyt.

    VastaaPoista
  3. <3 Lepo on hyväksi. Se on viisautta.

    VastaaPoista
  4. Joitakin se arpaonni suosii, toisia ei koskaan. No, sain minä tässä ennen joulua kynttiläpaketin ja sitäpä polttelen nyt mökillä kun lämmitän sitä. Nätit kortit, laita ne nyt siihen takuuvarmaan paikkaan, että löydät ne ensi jouluna!

    VastaaPoista
  5. Kauniita kortteja-välillä pitää levätä ja ottaa vaikka nokoset.Härkäviikot on ihan jees,varsinkin se dietti...mutta ei taida jaksaa ..pitää levätä (: kivaa iltaa sinulle.

    VastaaPoista
  6. Onnittelut arpajaisvoitosta. kivaa on semmoinen voittaa. Mitä askartelet ensi joulun alla, kun noin kauniit joulukortit puuhastelit jo?

    VastaaPoista
  7. Onnittelen myös sua arpajaisonnesta!
    Kauniita kortteja olet tehnyt,sulla on jo kohta ensi joulun kortit valmiina!

    VastaaPoista
  8. Hei! Kauniita kortteja, näitähän pitää tehä uuvenvuoden ja joulun välissä.Onnittelut arpavoitosta.mäkin sain arpavoiton,sellaiset sukat jossa onvarret pitsiä ja terät tavalliset.

    VastaaPoista
  9. Hieno tunnelma noissa kaupunkimaisemissa. Pitäisiköhän ensijouluna kokeilla jotakin vastaavaa. Korttien tekemiseen en ole vielä ehtinyt hurahtaakaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !