sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää Äitienpäivän iltaa

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄN ILTAA KAIKILLE ÄIDEILLE

  ja mukavaa iltaa kaikille toisillekin.

Nuoret ovat muistaneet äitivanhaansa ja on kahviteltu ja kakkua syöty ja kukkasia saatu. Lahjaksi tänä vuonna sain katsastuksen ja öljynvaihdon ja muutakin huoltoa autovanhukseeni. Se on oikein hyvä lahja, kun tavaraa en tarvitse lisää ja kun jouluna sain lahjakortit jalkahoitoon ja kauneushoitolaan.

Kevät on harpannut aikamoisen askeleen siitä, kun viimeksi tänne olen kirjoitellut.
Ruohikko puskee vihreää ja kukkapenkit työntää alkuja reipasta vauhtia. Muutaman päivän sade sen on aikaansaanut Auringon lämmön saattelemana.
Tässä koneella en ole malttanut juurikaan istuskella, eikä mitään askartelu ym juttuja ole valmistunut, jotain olen kyllä aloitellut, mutta hitaasti näyttävät valmistuvan. Sitä se kevät tekee ja niinhän siinä käy joka vuosi. Mutta kunhan pahin kevätkiireiden suma on selvitetty, ehtii taas paneutua taide ym harrastuksiinkin.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :-)

9 kommenttia:

 1. Kiitos, mukavaa iltaa myös sinulle. Olen myös ollut juhlakaluna, poika kävi tervehtimässä ja kuulumisia vaihtamassa. Kevätkiireet saareen mökille kutsuivat jo ja puuhaa tuntuu riittävä sielläkin.
  Hyvää kesän odotusta sinulle❇

  VastaaPoista
 2. Kaunis päivä on ollut täällä, toivottavasti myös sinulla. Kevään edistyminen on ottanut viime päivinä aimo harppauksen.
  Tuommoinen saamasi lahja on mainio. Mukavaa illan etenemistä ja alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Hyvää äitienpäivän iltaa! Hyvät muistamiset saitkin. Emmehän me enää tarvitse mitään, se on totta.

  VastaaPoista
 4. Hyvää Äitienpävän iltaa Sinulle. On oikein hyvä kun nuo lahjat on nykyään käytännöllisiä. Minäkin tykkään lahjasta jota tarvitsen ja toivoinkin Fiskarssin voikukkarautaa ja sain sellaisen.. Heti oli sille käyttöä.
  Siellä päin taitaa olla oikein hyvät ilmat ja kevät pitkällä, näytti juku säätiedotus lämpimämpää kuin tänne.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa Äitienpäivän iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Ihana on lahja ja sitten on hyvä liikkua kun auto on huollettu. Onnittelut ♥

  VastaaPoista
 7. Fiksuja nuoria sulla. Lahjat vaikuttavat olevan mieluisia ja tarpeellisia. Taitavat tuntevat äitinsä :). Iloista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Hyödyllisiä lahjoja ovat nuoret antaneet. Kauniita orvokkeja. Olen mieluillut niitä jo ulos ruukkuun, mutta ehkä vielä hiukan aikaista täällä idässä. Lupaili loppuviikolle räntäsadetta.
  Mukavaa alkanutta viikkoa :-)

  VastaaPoista
 9. Hyvää Helatorstaita.tarpeeliset äitilahjat sait,mä sain Tallinnan risteilyn 3.kesäk.jos Luoja suo.Kaislakankanloimen sain loppuun ja uutta pukkaa ,sos joudat kaveriks käärimään?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !