torstai 21. tammikuuta 2016

Aurinkoinen aamu Kylmää ja kaunista on tämä tammikuu ollut. Pakkasta edelleen -24 ja yöllä enemmän. Armas Aurinkomme kuitenkin antaa jo valoaan runsaasti.

Sieltä se pilkistää pensaan takaa ja kohta häikäisee maiseman ja silmät.
Säätiedote ennustaa kohta lauhtumista ja se onkin ihan tervetullutta. Kyllä on joutunut puita polttamaan, että tarkenee edes pirtissä.

Lunta ei ole juurikaan haitaksi asti ja sekin vähä ihan höttöstä pakkaslunta. Saa nähdä kestääkö kasvillisuus tätä pakkasta, kun suojaa puuttuu.
Jos kaikki se vesimäärä mitä satoi ennen joulua olisi tullut lumena, sitä olisi paaljon ja paksusti. En kuitenkaan toivo vesikeliä, muuten lumi katoaa kokonaan.
 
Monet kiitokset taas niin ihanista ja runsaista kommenteistanne edellisiin postauksiini. Olen hiukan vähentänyt koneen ääressä istumista, kun ei kuulemma ole terveellistä istua liian kauaa yhteen menoon, joten varmaankaan en ole ihan kaikkien sivulle tehnyt vastavierailua. Siihen kuitenkin haluan pyrkiä, sehän on tämän bloggailun suola ja sokeri, vastavierailut ja kommentit :-)
Mukavaa viikonloppua ja pysytään sulana :-)

15 kommenttia:

 1. Ihanan talvisia, mutta myös samalla keväisiä kuvia. aurinko ja hanki ovat vaan niin upea pariskunta

  VastaaPoista
 2. Samanlaisissa pakkaslukemissa ja lumimäärissä sitä täälläkin ollaan. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Nämä kuullaat pakkaspäivät on niin ihania! Meillä ollut nyt viikon -30-34' Ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita pakkaskuvia. Kylmää on ollut, nytkin -30. Toivottavasti ennuste pitää paikkansa ja sää lauhtuu. Mukavaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
 5. Talvisemmaksi ei voi maisema muuttua.Kaunista.
  Huh-huh, silmälääkäri kertoi, että lähes kaikilla vanhenevilla tapahtuu tämä lasiaisen irtauma. En ole moisesta kuullutkaan. Silmän näkökentässä alkoi lennellä kui kärpäsiä, että tällaista. Katoaa poi vähitellen 1-1,5 kk aikana. Ei siis johdu tästä "blogimaniasta" ;))
  Mukavaa iltaa sinne ♥

  VastaaPoista
 6. Valoa aurinko on viime päivinä reipaasti antanut, mutta lämpöä tosiaan ei. Kauniilta maailam kylläkin näyttää kylmänä ja lumisena.
  Sinun puutarhasi näyttää niin hyvältä lumihunnussaan. Toivottavasti kasvit pärjäävät.

  VastaaPoista
 7. Minä mietin samaa, siis sitä, että selviääkö pienet herkät puun taimet tästä talvesta. Luulen, että kaikki ei selviä. Tänäänkin oli mökin mittarissa ulkona -30 ja sisällä -11. Vähän meinasi palella kun yritin lämmittää uuneja. Lähtiessäni oli keittiössä +3 ja kamarin mittari ei edes riittänyt, miinuksen puolella oli niin pitkästi.

  VastaaPoista
 8. Kyllä on niin upeita talvipäiviä ollut, teillä vissiin vähän kylmempää kuin täällä Rauman seudulla, meillä on pakkanen kohtuullisesti pysytellyt enimmäkseen vähän alle 20 asteen, mutta lunta on reippaanlaisesti.
  Sirkkis tuolla aikaisemmin kommentoi silmän lasiaisen irtautumisesta. Tuttu ilmiö meikäläiselle ollut jo muutaman vuoden ajan ja valkoista hankea katsellessa melkein aina pari "kärpästä" lentelee. Pilkku siirtyy pikkuhiljaa pois näkökentästä. Säikäytti kyllä kun ekan kerran huomasin, en myöskään ollut kuullutkaan sellaisesta ennenkuin silmälääkäri kertoi.

  VastaaPoista
 9. Komiasti aurinko pikistelee ☺ kovaa vauhtia kevättä kohti ☺
  Mukavaa viikonloppua Sinulle Selma ♥

  VastaaPoista
 10. Talvi on ollut tosi kylmää ja onneksi aurinkoisia päiviä ollut monia.

  VastaaPoista
 11. Kaunis on talvinen puutarha siellä ja täällä.Jäniksen jälkiä on meilläpäin valtavasti,aivan portaille asti.Lämpenevää viikonloppua !

  VastaaPoista
 12. Kaunista kaunista.

  KIITOS AIVAN HUIKEISTA MUISTOJEN KIRJAN SIVUISTA. OLEN VAIN IHAILLUT JA IHAILLUT. TODELLA IHANUUKSIA.


  Laitan työsi blogiin esille heti kun kärsin istua paremmin. KIITOSHALEJA TUHAT

  VastaaPoista
 13. Kylläpä on hienoja aurinkoinen aamukuvia.
  Huomioi uusi osoitteeni.

  VastaaPoista
 14. Kauniita talvikuvia auringon kera!
  Meilläkin oli muutama päivä samanlaista, mutta nyt on nollassa ja vettä sataa..pian jo kurakelit ja nyt jäätä ja liukasta joka paikassa!

  VastaaPoista
 15. Superbe blog. Merci de le tenir aussi bien.

  Amitiés.

  Roger

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !