sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Heinäkuun helteet

Kesä mennä vilistää ja ihmeellistä kuumaa hellettä aina vaan riittää ja riittää.
 Kunnon sadetta ei ole tähän kohtaa saatu kuin juhannuksen pyhinä. Kyllä se alkaa näkymään kasvustossa ruskeina koivuina ja varisevina lehtinä Syreeneissä ja muissakin pensaissa. ja ruskeana pihanurmena. Ruohonleikkuun kannalta helppoa, mutta muuten harmillista.

Äitienpäivänä saatu ruusukin puhkesi uuteen kukoistukseena.

Kaikki kukat kukkivat nyt nopealla vauhdilla. Kastelemista riittää.

Miljoonakellot jaksavat työntää uutta kukkaa, vaikka välillä ne ovat päässeet lähes nuupahtamaan terassini 30-40 lämmössä. Mahtavaa hellettä, mutta toisaalta hirvittää. Katovuosi tulee niin viljan kuin marjojenkin suhteen. Ei edes ukkosta ole ollut meillä. Saas nähdä elokuulla kuinka rätisee.
Mutta nautitaan nyt kesästä, vaikka tällä iällä helteet käyvä jo voimille liian kauan jatkuvina, kun terveys ei enää ole ihan parasta laatua.

KIITOS teille ihanaiset kommenteistanne juhannuspäivitykseeni. Blogilaiskuus on yllättänyt, mutta jos se tästä pikkuhiljaa virkistyy.
Ihanaa kesänjatkoa teillekin :-) 
Hämärtyvistä öistä huolimatta. 
Kuunpimennys jäi filmaamatta, kun kamera oli eri paikassa kuin itse olin.


Ruusupilviä näkyi joskus alkukuusta, nyt ei minkäänlaisi pilviä.

11 kommenttia:

 1. Nautitaan kesästä ja helteistä vaikka luonto ei nyt nautikaan,harmihan se on eläimiläkin tukalaa. Kaikkea kivaa sinne sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lukea kuulumisiasi. Kuivaa on, mustikat ja varmaan sienetkin, ovat nyt vähissä. Helle on rasittanut monen terveyttä, kun on kestänyt niin kauan.
  Upeasti kukkii ruususi ja nuo ruusupilvet niin kauniita.
  Mukavaa loppukesää, voimia, pian helteet loppuvat ja olokin helpottuu😊

  VastaaPoista
 3. Aurinkoista kesän jatkoa 😊🌞🌻

  VastaaPoista
 4. Kukkasi ovat selvinneet hienosti helteestä. Minä jo harkitsen niiden pois pistämistä, kukat ovat jo niin harvassa. Vihreää lehteä ja vartta vain :)
  Mukavia kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kuulumisista ja kauniista kuvista. Helle alkaa jo tukaloittaa elämää, ei jaksa edes mennä katsomaan olisiko metsässä mustikoita. Ei kai liiemmin ole niitäkään Ukkosia ei vielä ole ollut enkä niitä toivokaan. No kiva kuitenkin, kun ei palella 😉
  Hyvää jatkoa kesääsi, sitä on vielä jäljellä 🌺 🦋

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja niin upeita ruusuja❤ Nuo ruusut on ihan minun lempikukkia kun kukkivat koko kesän:) Tuo taivas kuva on hieno! Kiitos,Aurinkoista alkanutta viikkoa ja ihanaa kesän jatkoa💕🌞

  VastaaPoista
 7. Todella kuumaa on ollut joten eipä ole tullut bloggailtua paljoakaa.Aika menee ,kesä menee...odotellen edes pientä viileyttä toivotan hyvää elokuuta sinulle ihanie kukkiesi keskelle.

  VastaaPoista
 8. Upeat kukat!
  Nyt on saanut urakalla kastella kukkia.
  Vesisateita ei ole näkynyt pitkään aikaan.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. These flowers are so beautiful! I love the roses in particular, very stunning! Great photos! Thanks for the share, hope you have a fantastic weekend. Keep up the posts.


  World of Animals

  VastaaPoista
 10. En tiedä oletko seurannut blogiani naiset luotuja kulkemaan... mutta jos olet niin olen vaihtanut osoitteen ja nimen
  https://kulkureita2.blogspot.com/
  Asta

  VastaaPoista
 11. Kesästä on melkein ikuisuus ja kurkkasin tänne katsomaan, mitä Selmalle kuuluu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !