sunnuntai 13. tammikuuta 2013

ATC historiaani

Manumiina kertoi blogissaan omasta ATC historiastaan, kuinka korttien tekoon kipinä syttyi ja haastaa kertomaan meidän toistenkin korttihistoriaa.

Minun korttikipinä syttyi vuoden 2007 ja 2008 vaihteessa. Ensimmäiset harjoitelmat lensivät muistaakseni roskiin, mutta en lannistunut. Hiekkaoliivin blogista se kai lähti minullakin. Sielä ihastelin niin ihania kortteja ja pakkohan se oli kokeilla itsekin. Ensimmäinen blogini oli nimeltään Selma askareet, mutta sitä ei ole enää olemasskaan.

 Tässä on ensimmäinen vaihtoon lähtenyt kortti sarjan nimi oli  "Ikkunaprinsessa".


Vaihto taisi olla nimeltää ATC RINKI ja sitä emännöi ANNE . Hän on varmaankin Arkkikaupan Anne, en kyllä nyt muista ihan varmasti. Osallistuin muutaman kerran siihen.


Nämä ovat ensimmäisiä ATC kortteja, jotka olen hyväksynyt itselleni arkistoitavaksi. Nämäkin on tehty vuoden 2008 tammikuussa.

Omatekeminäni kortteja on noin 300 kpl ja vaihdossa saatuja noin 56 kpl. Kovin ahkerasti en ole vaihtoihin osallistunut, kun luin teidän toisten tilastoja. Harmi, kun en ole numeroinut korttejani kuin ihan alussa. jossakin vaiheessa numerot ovat vaan jääneet pois.

P.S.

Kun olin kirjoittamassa tätä juttua, koneeni alkoin asentamaan jotakin päivityksiä ja ja nehän tulevat voimaan vasta, kun konetta käytetään kiinni. No - luulin ehtiväni julkaista tämän ennen sitä, mutta tallensin varalta tämän kuitenkin ja kone sammutti itsensä. Sitten se tapahtui - kone ei enää auennutkaan millään konstilla. 
Olin nettipimennossa kolme päivää. Alkoi tulla jo vieroitusoireita, mutta onneksi tuo jälkikasvu on viisampaa kuin äitimuorinsa ja tänään saatin kone ainakin jonkinlaiseen kuntoon, eikä tiedostotkaan kadonneet mihinkään. Onneksi!
Ja mitä tästä opin; että ainakin valokuvat, ne joita aikoo säilyttää pitempään, pitää aina kopioida muuallekin talteen kuin koneen kovalevylle.
Että semmosta kommelusta viimepäivinä.

18 kommenttia:

 1. Ihanaa lukea näitä historiikkejä. Olet kyllä todellinen taituri

  VastaaPoista
 2. Tuo ajankohta on ollut useammallakin se aloituksen aika ja Hiekkaoliivin blogi sekä vaihdot innostuksen antaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman asian huomasin myös, se oli inspiroiva blogi ja sieltä sai hyviä ohjeita myös. kiitos!

   Poista
 3. Uskomattoman hienoja kortteja olet taiteillut jo harrastuksen alussa. Tyylisi vaan on nyt vähän muuttunut. Hienoa, että jatkat edelleenkin tätä koukuttavaa tekemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis. Mun tyyli vaihtelee aika lailla eikä aina niin kovin onnistuneestikkaan :)

   Poista
 4. Olisitko kiinnostunut vaihtamaan kanssani atc-kortteja? Päivitin korttini blogiini.

  VastaaPoista
 5. Viehättäviä kortteja, näistä ei voi olla tykkäämättä.

  VastaaPoista
 6. Sama aika minullakin ja Hiekkaolivi oppaana.En muista ollaanko silloin "tavattu tai vaihdettu# en minäkään ole numeroinnut kortteja. Upeita kortteja teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki, onko nimimerkkisi ollut aina sama? Nyt en osaa äkkiseltään vastata...ehkä...

   Poista
 7. Aivan mahtavaa lukea historiaa. Itsekin Selman askareissa viereilleena on nähnyt monenlaista käsityötä sinulta. Taitava olet ja tykkään sun tyylistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri, taisimmepa jo silloin kurkkia toistemme blogeihin :)

   Poista
 8. Vuosien 07 ja 08 aikana tuntuu monilla ATC-kipinä syttyneen ja edelleen kipinää on :)
  Blogisi on yksi niistä, jossa ahkerasti vierailen ihailemassa töitäsi, mutta täytyy myöntää, että laiskuuttani en aina jätä kommentteja käynnistäni.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Sanna tästä kommentistasi. :)Aika harva vierailija jättää kommenttia, jos vertaa sitä kävijämäärän diagrammia tuola hallintapuolella. Laskurihan ei pidä ollenkaan paikkaansa tässä bloggerissa, kun se laskee omatkin käynit, vaikka ruksaakin yhtenään sen pois.

  VastaaPoista
 10. Kiva oli lukea sinunkin stoorisi:) Eihän ilman kortteilua enää pärjäisikään.
  Kauniita ja ihanan taiteellisia sinun korttejasi on minunkin korttiaarteissan
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !