maanantai 10. kesäkuuta 2013

Olen unohtanut näyttää toukokuun joulukortit

Helle ja kiire taisi sekoittaa pääni kokonaan toukokuussa ja Arja L:n haaste / 5 joulukorttia kuukaudessa unohtui postaamatta. Kuvat onneksi löytyivät koneen kätköistä vielä.
Muutenkin olen vierottunut aika hyvin nettimaailmasta ja käynyt vain pakolliset laskut maksamassa nettipankissa ja pikasesti ohimennen kurkanut blogejanne. 
Melkoisen yksinkertaisia näistä toukokuun joulukorteista korteista tuli, mutta tehtynä ovat kuitenkin.
 
Ukkonen on paukutellu jo useamman päivän ajan, mutta kai ne salamoinnit nyt loppuivat, kun lämpötila putosi jo melekeen + 10 asteeseen. Kylläpä tuntui kalsealta, kun kerkesi jo tottua kuumuuteen. Vettäkin on tullut kuin saavista kaataen, mutta raekuuroilta säästyttiin ainakin meidän kohdalla.
 
Pieni "kesärenki" on ollut mummolassa yökylässä useampaan otteeseen ja sehän on ollut hauskaa. On pelattu Monopolia oikein urakalla ja ukkosten välissä avattu tietsikkakin, että saa pelata netissäkin ja mummo on saanut pestä välillä ikkunoita ja vaihtaa kesäverhoja ja tehdä juhannussiivoja. Kotona lastenlapsilla on hyvin rajattua se tietsikkapeliaika ja pelipäivä vain määrättyinä päivinä. Ihan hyvä asia se onkin, mutta lomalla ja mummolassa saa vähän enemmän vapauksia siinäkin suhteessa.

2 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia joulukortteja! Onneksi olivat vielä kuvat tallella, että päästään toisetkin ihailemaan.
  Nettivieroitus on täälläkin meneillään ja samoin on nyt askartelutkin aika stopissa. Verstaalla jatkuu siivousoperaatio samalla tyylillä kuin aikoinaan Iisakin kirkon rakentaminen, eli aikaa kuluu, mutta edistyy kuitenkin pikkuhiljaa.
  Kesällä on kiva puuhailla ihan jotain muuta kuin muina vuodenaikoina.
  Oikein nautinnollista kesää sinulle ja kiva kun olet mukana joulukorttihaasteessa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Arja, samoin sinulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !