sunnuntai 1. syyskuuta 2013

29 faces art challenge: SEPT 2013 / 29 kasvokuvaa syyskuussa 2013

This is my first image of the 29 faces September challenge.
 I'm not an artist, but the challenge is so funny that I want to try. My drawing of the pictures are not art, but I thought that this is not so serious and so I can participate.

kasvokuvapiirros 01.09.2013 - face 01.09.2013
Löysin niin metkan haasteen linkin Uunan blogista, että tulin uteliaaksi ja kurkkasin Uunan antamasta linkistä 29 faces haastesivulle, mitä siellä oikein tehdään. 
En ole taiteilija enkä edes kovin hyvä piirtäjä, mutta haaste vaikutti hauskalle, ja piirrokseni ovat tietysti vähän mitä sattuu, mutta yritän pysyä mukana. Ajattelin, että tämä on enemmän hauska kuin kovin vakava juttu.

14 kommenttia:

 1. Hi Selma. I like your face. Enjoy yourself and paint what you feel. It's all in fun.
  gloria

  VastaaPoista
 2. I know this girl, Selma!!! She's older now, but this is what she looked like when we lived near each other. Love your face.

  VastaaPoista
 3. The hair!!! LOVE THE HAIR!!! I really like the open mouth with the teeth showing, that is very hard to draw, and you did it so well! How can you say you are not an artist? :) I can't wait to see tomorrow's face! <3

  VastaaPoista
 4. oh how fun! Looks like a fun lady! Love the hair and the colors!

  VastaaPoista
 5. What do you mean, not art?? You are definitely an artist, girl. I see your humor shining through, too. :)

  VastaaPoista
 6. Ha-ha, mitä sitä piilottelemmaan vakan alle sitä, mitä osaa...
  En osaa sanoa, onko näköistaidetta vai ei, kun en ole nähnyt mallia LOL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sirkkis, ihan summamutikassa tässä mennää ja pidetään hauskaa :D Piirrokset ovat sitä sun tätä, mallista viis :D

   Poista
 7. Tosi kiva kun lähdit mukaan! Kuka sen määrää, kuka on taiteilija? Eivätkä oikeat taiteilijat ehdi tänne leikkimään, mutta meistä voi tulla taiteilijoita, kun tämäkin haaste käydään läpi. Pidetään hauskaa, sehän on tärkeää syksyn karkoitusta.

  Minulla oli ongelmia saada kaikki yhteen pötköön. Voi hitsi, minulle tuli nyt sinne kolme linkitystä, joista vasta viimeiseen hoksasin, miten se tehdään. Luulin että joka päivä tulee linkitys, mutta tuleekin vain yksi. Eli jo tässä oli oppimista, mitä muuta tuleekaan. Mutta tulkoon; kun muistan viisi vuotta takaista aikaa, en tiennyt, mitä linkitys tarkoittaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi meitä, mutta kyllä tässä vielä jotain opitaankin, ihan varmasti :)
   Hakusessa oli mullakin tuo oikea linkitys, kun normaalisti joka päivälle linkitellään ja tässä mennään koko kuukausi yhdellä linkityksellä.

   Poista
 8. Hieman on kasvoillasi surullinen ilme, miettivä, mutta veikkaan että pian niillä huumorikin pilkahtaa, se näkyy siitä!
  Kiva kuva!

  VastaaPoista
 9. Tätä haastetta tutkin jo Uunalla, kuulostaa mukavalta.
  Kauniin kasvot piirsit, juhliin menossa kun noin korea :)

  VastaaPoista
 10. :) Hih, ihanan humoristinen ote, ja kyllä työtä olet selvästi laittanut näiden kasvojen yksityiskohtiin! Onneksi näin päivityksesi, koska muuten tämä haaste olisi toistamiseen mennyt sivu suun. Edelliskerralla huomasin tämän auttamattoman myöhässä.

  Haaste-idea on kuitenkin loistava, tästä voi nauttia millaisilla piirustus-/maalaustaidoilla tahansa. :)

  VastaaPoista
 11. MANY THANKS FOR YOUR LOVELY COMMENTS!

  VastaaPoista
 12. Hih, kuinka hauska haaste! Olisin heti mukana, jos ei olisi tätä remnttia ja sen surana sataa muuta asiaa hoidettavana. Tulenkin tänne kurkistelemaan millaisia naamoja piirrät. Kaksi ekaa ovat hienoja ja erilaisia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !