keskiviikko 25. syyskuuta 2013

29 faces challenge SEPT - days 24, 25, and 26

By Ayala Art 
Here are the face of the challenge of three days.
Tiistai 24.09 - Tuesday 24.09.

Keskiviikko 25.09. - Wednesday 25.09.
Torstai 26.09. - Thursday 26.09
Tässä ovat kolmen päivän kasvot samalla kertaa. Kuten huomaatte, en pääse tästä piirrustustavasta, mutta haasteen loppukin jo häämöttää. Tämä on viimeinen viikko ja haaste on ollut ihan hauska, vaikkakin hiukan työläs. Syyskuussa kun on paljon muutakin hommaa, mutta en malttanut ohittaakkaan.

7 kommenttia:

 1. Katselin näitä mukavia ilmeitä ja kasvoja, mielestäni kaikki olivat ihan omanlaisiaan, kuten viikonpäivätytöistäkin huomasi. Selailin myös nuo aiemmet, kun olen vähän laiskotellut ja ollut pois kuvioista, mitä nyt joskus silloin tällöin yrittänyt kurkata sinne tänne.

  VastaaPoista
 2. Minustakin ilmeet ovat niin vaihtelevia, hyvä sinä!
  Kaikilla meillä on tyylimme ja hyvä niin, vaikka tekotapa olisi erilainen, niin "oma" pistää esiin, eikä se ole pahasta.

  Joo, todella melko työläs haaste pitkää työpäivää tekevälle, mutta olen mielissäni kun otan osaa.

  VastaaPoista
 3. Miksi sinun pitäisi päästä tästä piirustustavasta? Minusta se on omaperäinen ja mielenkiintoinen. Innostuneena tulen aina katsomaan, mitä olet piirtänyt tai millaisia kortteja tehnyt.

  Nytkin kasvosi ovat erityisen hienoja siksi, että olet tavoittanut erilaisia ilmeitä. Keskiviikon naista tekee mieli lohduttaa ja kysyä, mikä hätänä, mitä nyt tuli mieleen. Todella hyvin tavoitettu ilme.
  Torstaitytöää on kaikki hyvin, rakas on muistanut häntä ruusulla. Hienoa!

  On kyllä ollut kiireinen syyskyy ja muut haasteet ovat täysin jääneet, mutta kyllä tämä on ollut innostava ja mielenkiintoinen. Minusta opettanutkin paljon ja palauttanut mieleen jotain joskus osattua. Emmehän unohda naamoja kokonaan, ujutetaan niitä välillä muiden bloggausten joukkoon :-D

  VastaaPoista
 4. Ei käsialaansa kannata väkisin muuttaakaan. Nämä kuvasi ovat hienoja ja kertovia.

  VastaaPoista
 5. Pidän tyylistäsi ja taidosta jolla loihdit jokaiseen oman persoonallisen ilmeensä. Hyvin erilaisia tunteita löytyy näistäkin kasvoista.

  VastaaPoista
 6. Great expressions! I especially like the middle one. Expressions are totally worthy of study like this.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !