torstai 3. huhtikuuta 2014

Uusi ohjelma harjoittelussa

Tähän on nyt tultu, että uusi ohjelma pääsi käyttöön ja hiukan näyttää vaativan harjoittelua, jotta kaikki vinkankonkat oppisin ja jäisivät myös mieleen. Yhtään kuvaa en ole ladannut, joten lainaan ohjelman mallikuvista väriä postaukseen. Julkaisulupaa en edes ala kyselemään, kun se on kerran tuonne arkistoon ja nyt koneelleni ympätty.


Roskapostien tulo on hiljentynyt kovasti, ei ollut kuin rapiat kymmenen postia, vaikka pian on viikko mennyt edellisestä kirjautumisesta. Enpä kyllä niitä kaipaakkaan yhtään enempää. Bloggerikin lienee tehostanut valvontaa siinä suhteessa, joten varmenteita en vielä ota käyttöön. Seurataan tilannetta.

Kun ajelee kotiin illansuussa, huomaa myös valoisuuden jatkuneen ja osittain syynä on kevään edistyminen ja suuri vaikutus on tietysti kesäaikaan siirtymisellä. 
Ohut kuunsirppi tervehti taivaalta ja pakkasta saadaan yöksi. Päivällä aurinko on pastanut kirkkaasti ja lunta on vielä jonkin verran.
Pääsiäinen lähestyy ja sitten Vappu ja ollaankin kohta kesän kynnyksellä.
 Tämä kevät tuntuu jo helpommalle, ehkäpä suru on hellittänyt ja siirtyy ajatusten pinkassa alemmas, eikä enää ole aina päällimmäisenä. Onhan se ottanutkin aikaa, kaksi ja puoli vuotta siinä on jo mennyt. Ei se tyystin katoa koskaan, mutta elämää on jatkettava niin kauan kuin sitä annetaan ja ehkäpä elämällä on vielä jotakin annettavaa minullekin, toivottavasti.

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä uuden ohjelman kanssa ;) Ja muutenkin iloa ja keveyttä kevääseesi raskaista muistoista huolimatta.

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hei, ja kiitos kommenteistasi. Minulla on kakkoskoneessani (miniläppäri) edelleen XP. Ei se ohjelma lopu, vaan päivitykset. Käytän sitä tosi vähän, matkoilla ja kun en täällä viitsi avata isoa konetta. Kun on hyvä virustorjunta, niin ei hätää. Ehkä vaihdan sen jossain vaiheessa tabettiin. Isossa koneessani on Win7-8 eikä se juuri eroa XP:stä. Totut pian siihen.
  Hienoa viikonloppua!
  sirkkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sirkkis kommentistasi :)
   Minulla jää nyt päinvastoin nuo ohjelmat, että uusi on uudella läppärillä ja vanha xp tuossa vanhalla pöytiksellä. Se on niin vanha kone, että uudet ohjelmat ei siinä pysty toimimaan.
   Pankin sivustolla jo huomautettiin, että ei kannata xp:llä enää 8.4 jälkeen tulla asioimaan turvallisuussyistä. Ei toki ohjelma lopu, mutta on erittäin haavoittuvainen netissä, kun turvapäivitykset loppuvat microsoftilta sille xp ohjelmalle. Kauan se on toiminutkin loistavati.
   Konekauppias sanoi, että näille uusille ohjelmille ei tule päivityksiä niin monia vuosia, kun kehitys laukkaa niin hurjaa vauhtia eteenpäin. Rahastuksen makua ja niinhän ne bisnekset saadaan pyörimään ;)

   Kivaa viikonloppua :)

   Poista
 4. Nyt toivon sulle oikein hyvää kevättä ja oppimista uuden koneen kanssa ja ohjelman.
  Mä en itse varmaan ollenkaan osaisi sitä käyttää!
  Mutta olet sä vaan aikamoinen nbainen, kun senkin taas opit jo hyvällä vauhdilla! vau!
  Elämä kohtelee joskus rankalla kädellä, niinkuin suakin on kohdellut,kun olet menettänyt läheisen ihmisen.
  Mutta onneksi elämä siinäkin tekee tehtävänsä ja antaa hiukan hetkeksi, edes unohtaa...
  Hyvää viikonloppua sulle Selma!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Harakka kommentistasi. Kyllä tämä alkaa pikkuhiljaa sujumaan, joitakin hassuja yllätyksiä on tullut ja heti ei löydä jotakin tiedostoa koneen uumenista. Sain vähän kädestäpitäen opastusta lauantaina pojaltani, kun oli käymässä.
  Niin se elämä menee, että kaikesta ei saa itse päättää. Yli 40 v. yhdessä kuljettiin mieheni kanssa. Kyllä tässä leskeydessäkin on ollut opettelemista, mutta näin se vaan menee ja tähänkin tottuu pikkuhiljaa.
  Kivaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !