sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Hyvää 1. Adventti-iltaa

Hyvää Adventti-iltaa blogissani piipahtaville.
Niin - pian päästään joulukuulle. Tämä pinkki joulutähti on koristanut pöytääni kohta parikin viikkoa, mutta vielä on ihan voimissaan.
 Viikonloppu on ollut hauska ja niinpä blogipäivityskin jäi tekemättä. On ollut yövieraita ja Naistenmessuilla käyty ja ihailtu kuinka osaavia ihmiset ovatkaan kaikenlaisten kädentaitojensa kanssa.

Ja huomena se alkaa - nimittäin joulukuu tietenkin ja kaikenlaiset joulukalenterit myös. Pitkästä aikaa minäkin osallistun eräänlaiseen joulukalenteriin, nimittäin ....

http://missaneuloimmekerran.blogspot.fi/2014/11/jamalankavillasukkajoulukalenteri-tulee.html

JÄMÄLANKAVILLASUKKAJOULUKALENTERIN ohjeet tulevat päivittäin ja yritän pysyä mukana, joskin joudun soveltamaan erikokoisen jalkani takia ja langatkaan eivät ole juuri samanlaisia kuin ohjeissa, mutta katotaan nyt mitä niistä tulee ja kudonkin niitää pilke silmäkulmassa ;-)
Kyllä nyt Joulu tuleekin sukkelaan!

Kaikille kivaa joulukuuta ja joulunodotusta ja joulukalentereita!
  

6 kommenttia:

 1. Jännä haaste. Enpä ole aiemmin moisesta kuullutkaa.
  Hyvää joulukuuta ja juhlan odottelua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hyvää ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen ilmoittautunut tuohon jämäsukkakalenteriin. Ihania havupalloja olet tehnyt tuolla aikaisemmin ... Mukavaa alkavaa joulukuuta sinneppäin :D

  VastaaPoista
 4. Onkin hauska haaste,kuka lie keksinyt on ollut luova ihminen.Hyvää joulukuun alkua myös sinulle.Komea on joulutähtesi.

  VastaaPoista
 5. Hups, joko se nyt alkaa, se joulukuu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !