sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Hyvää Pyhänjatkoa

Marraskuu lähti viilettämään lumituiskun kanssa ja kohta kai se taas sulaa poiskin. Toivottavasti kaikenlaiset juhlahumunne ovat onnistuneet, kuten Kekrijuhla, halloweeni ja römppäviikko ym mitä tämän Pyhäinpäivän seudun kekkereihin kuuluukaan ja kuka mitäkin viettää.


Tämän kukan sain äitienpäivänä ja se kukki keväällä sisällä ja lakastui tietysti. Nostin sen pihalle ja  se roihahti uudelleen kukkimaan helteiden ansiosta. Yöpakkasia pakoon nostelin sitä sisälle ja ulos. Valo ei riitä sisätiloissa ja kai se kohta taas kukkansa varistaa. Komea se on ollut, toivottavasti saan se menemään talven yli hengissä.


Arkisia askareita on ollut yllinkyllin ja lumi taas peittää ainakin vähäksi aikaa loput haravoimattomat pihamaan nurkkaukset.


Puut on nyt pinottu liiteriin peräkärryiltä, joissa ne ovat kuivuneet koko kesän katoksen alla. Pääsee vanhempi traktori puuntekokoneensa kanssa talviunille sinne suojaan.
Varpujakin keräilin joulukransseja varten ja niitä voikin kohta alkaa rustaileen. Joulu tuntuu tulevan taas vauhdilla ja kauppojen hyllyt jo pullottavat kaikenlaista jouluaiheista tavaraa.

Joulukorttien askartelu on edelleen vaiheessa, miten lieneekin niin paljon tuota muuta tekemistä kertynyt. Toki pimeys ajaa pirttiin jo iltaisin, että jospa nekin hommat alkavat hoitumaan.

Kiitos kaikille kommenteistanne ja tervetuloa seuraamaan blogiani, vaikka sanavarmistus onkin nyt päällä. Yhtään roskapostikommenttia ei näytä tulevan sen ansiosta. Toki tiedän, että se on hankala, en itsekkään siitä tykkää. En osaanut löytää sellaista lyhyttä varmennuskoodia, joita joissakin blogeissa olen nähnyt, esim. vain numerosarja. Vihjeitä otetaan vastaan;)


Mukavaa alkavaa viikkoa ja marraskuuta.


10 kommenttia:

 1. Hyvää marraskuuta sinnekin päin :)

  VastaaPoista
 2. Samantapaisia syystöitä olet tehnyt kuin minäkin. Lunta tuli yöllä ja nyt sataa vettä. Pimeää todella on, mutta mitäpä se haittaa, onhan meillä jo kaikilla sähkövalot!

  VastaaPoista
 3. Kauniisti kukkii äitienpäiväkukkasi ☺
  ps. kun poistin anonyymien kommentoinnin, niin loppui roskaposti, jota tuli muuten tuutin täydeltä☺
  Hyvää alkavaa viikkoa ☺☺

  VastaaPoista
 4. ihanan kukkanen, rakkaudella annettu. Minulla on kotroli aina päällä kun mieleni pahoittuu kaikista alatyylisistä kommenteista.

  VastaaPoista
 5. Ihanasti kukkii kukkasi. Onpas ollutkin pitkäaikainen ilo.

  VastaaPoista
 6. Tuntuu olevan kasveilla 'hormoonit' sekaisin täälläkin;)
  Minä sain robotit taltutettua Cromen evästeiden estolla. Markkinointi viestejähän ne ovat ja konepostitusta napattuihin linkkeihin evästeiden kautta. Loppuivat kui kanan lento kokonaan. Bravoo!
  Hyvää syksyn jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa arkeen paluuta. Samanmoinen sää täälläkin, Ensin tuli paljon lunta, nyt vettä. Joulukranssin tekopuuhiasi odottelen. Toivoisin niistä postauksia.

  VastaaPoista
 8. niin kiva, kun kesä onkin, niin mukavia nuo syyspuuhatkin ovat ja siinä saa nauttia raikkaasta ilmasta;)
  tuon kukan voi hyvällä onnella saada hyvinkin menemään talven yli vaikka se lehtensä tiputtaisikin - niin sanoi kukkakauppias. aina kannatta kokeilla, eikö vaan?

  VastaaPoista
 9. Mahtava tuo kukkasi on,jospa se menis talven yli . Lunta saatiin 30senttiä yöllä,hyvää talven jatkoa...

  VastaaPoista
 10. Paljon kiitoksia kommenteistanne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !