lauantai 18. lokakuuta 2014

Roskapostien poistoa ja kransseja

Aika on rientänyt ja talvi kolkuttelee jo porraspielissä. Napakoita pakkasöitä on ollut jo useita ja maanpinta on kohmeessa. Mutta talvi tulee aina, ei sille mitään voi ja kesän ihanuus ja mahtavat hellepäivät jäävät muistoihin.

Kun en olen päivittänyt blogiani pitkään aikaan, hurja anonyymien roskapostimäärä ihan yllätti minut ja tietysti poistin ne kaikki, noin parituhatta vieraskielistä anonyymia kommenttia. Onneksi ne eivät pääse näkösälle kaikkien luettavaksi, kun spämmi toimii bloggerissa tosi hyvin. Toki tiedämme ne robottien lähettämiksi.

 Kuitenkin on ilo lukea TEIDÄN kommenttejanne ja suuret kiitokset niistä. Yritän vastavierailla lähiaikoina myös blogeissanne.

Pari kranssikuvaa tällään tähän mausteetksi.

 Tämän vanhan mustikanvarpukranssin tuunasin spreijaamalla sitä valkealla maalilla. Tämä on roikkunut nuorten huushollin ovessa Jouluna, silloin kun se oli tuore ja vihreä.

Risukransseja kokeilin erilaisella punonnalla, mutta ehkä niistä tuli liian siistin näköisiä. Kaipaisivat kai lisää koristeita.


Viimeisimmät villitykset ovat kasvivärjäystä, mutta niistä on vielä kuvat ottamatta, joten niihin palaan myöhemmin.

Mukavaa viikonloppua ja isovanhempien päivää :)


18 kommenttia:

 1. Kauniit kranssit. Balleriinasi odottelee edelleen sitä hametta ;D Yritän ryhdistäytyä.... Mukavaa viikonvaihdetta.

  VastaaPoista
 2. Kranssien tekopuuhiin minä myös ajattelin ryhtyä. Ei tiedä vielä minkälaisia tekisin, mutta vinkin taidan ottaa näistä sinun kauniista kransseistasi. Yleensä talven kynnyksellä tulee askarteluvimma.
  Roskapostin kanssa minäkin olen kummissani. Aina tulee kiusaksi asti.
  Mukavaa päivä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kransseja, minulle ovat mieleen myös nuo risukranssit. Risuaskartelu olisi tosi kivaa, mutta sormeni ei oikein kestä sitä. Onneksi kaupasta löytyy valmiita kranssipohjia :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja, mistähän tuollaisia saisi?

  VastaaPoista
 5. Taidokasta työtä ja tuloksena kauniit kranssit. En ole koskaan kranssia tehnyt, tuskin osaisin jos yrittäisin. Juu, tuo roskaposti rumba on ärsyttävää. Tosin nyt, kun Cromeen tuli päivitys, voi sitä hillitä estämällä haluamiensa sivujen evästeet. Ei siitä mitään ohjetta ole tullut, mutta huomasin mahdollisuuden ja käytän sitä nyt. Määrä pieneni heti.
  Kiitos tosi paljon kannustavista kommenteistasi. Tähän digeilyyn en ole löytänyt mitään kurssia ja kaikki, minkä osaan on tullut kokeilemalla - tai vahingossa;)
  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä niin todella taitava!
  Niin tosi upeat kranssit olet tehnyt.
  Mä kokeilin myös tehdä mustikanvarvuista kranssin, mutta loppui pikkasen kesken varput, menikin yllättävän paljon niitä.
  Mutta tulihan siittä pieni kranssi sitten kuitenkin.
  Mutta vielä pitää koristella , nyt kun näin sun tekemäsi kranssit, nin niistähän sainkin ideoita taas lisää, kiitos!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kransseja kaikki. Balkoinen on aina ihana, mutta risukranssitkin kelpaisi, eikä minusta kaipaa lisäkoristuksia, yksinkertainen ihminen kun olen.

  VastaaPoista
 8. Kauniita kransseja.Todella ikäviä nuo roskapostit.Itse laitoin kommenttien valvonnan juuri niiden vuoksi.Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteistanne :)

  VastaaPoista
 10. Hi Selma, I promise to write very soon.I hope that you are in good health my friend. If you get a chance please visit my blog for a Halloween Party. momentsinaneye.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linda , thank you very much for your comment.
   I will come to take a look.

   Poista
 11. Kylläpäs onkin vierähtänyt aikaa kun olen täällä vieraillut.
  Aivan upeita kransseja, tykkään kovasti tuunamastasi mustikanvarpukranssista! Liityin lukijaksesi niin tulee useimmin käytyä katsomassa mitä oletkaan puuhaillut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irma, kiva kun poikkesit pitkästä aikaa ja maltoit jättää kommenttiakin, vaikka sanavahvistus onkin päällä nykyään. Kokeeksi, poistan sen jonkin ajan kuluttua.
   Tervetuloa myös lukijalistalle :)

   Poista
 12. Ai, että miten ihania kransseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma ja Armiida kommenteistanne :)

   Poista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !