perjantai 6. heinäkuuta 2012

MANDALA - manday (maanantai) 2

Koska vuodatuksen blogini Paperin palasia ei edelleenkään suostu toiminaan kunnolla, pitää jatkaa täällä bloggerin puolella, vaikka paljon on vielä oppimista tässä bloggausympäristössä.

Mandala 2


Piirtelin mandalani jo alkuviikosta, mutta sattuneesta syystä julkaisu on näin myöhässä.
Jälleen käsinpiirrelty kuvio ja väreinä tavallisia sekalaisia tusseja ja piiristuspaperia. Tässä ei ole mitään liimattuja kuvia, kuten edellisessä mandalassani oli. Haasteessa toivottiin myös tekstiä kuvaan, mutta sen muistin vasta myöhemmin ja lisäsin sitten jälkeen päin. Se jäi hiukan haparoivaksi, mutta näin nyt ja joskus taas toisin.

Kuvasta pääse katsomaan toistenkin Mandaloita.
8 kommenttia:

 1. Kaunis ja värikäs, niin iloinen. Taitavasti piiretty ja kauniilla sanoilla tekstattu.

  VastaaPoista
 2. Kyllä bloggeri pian tutuksi tulee ja pian ihmettelet, miksi et ole tätä aina käyttänyt. Paljon on hyviä asioita, jotka helpottavat ja nopeuttavat tekemistä.
  Mandalasi olet tehnyt kauniisti käsin. Siinä on aitoa herkkyyttä ja kädellä tekemisen taitoa. Ei haittaa, vaikka teksti on tehty pintaan, nyt se salaperäisesti välillä hiipuu ja antaa lukijalle tehtävää. Niskavoimistelukin tuli tehtyä, koska yhtään tärkeää sanaa ei voi päästää hukkaan.
  Vaikeuksien kautta voittoon, eli haasteeseen mukaan. Hienoa!

  VastaaPoista
 3. Iloinen ja värikäs mandala. Keskiö erityisen kiinnostava. Siitä kaikki virtaa...Hienoa, että onnistuit saamaan mandalasi esille :-)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja iloinen mandala! Taitavasti olet maalannut ja saanut mukaan paljon tarinaa, tekstin lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Blogerissa on hyvä roskapostisuodatus, sanavahvistus hankaloittaa turhaan kommentointia. Ohjeet, miten sen saa pois löytyy
   täältä

   Poista
  2. Tuohon alle kommentoin neuvosi mukaan anonyyminä, että näen poistuiko sana vahvistus ja poistuihan se. Paljon kiitoksia :)

   Poista
 5. Kiitos paljon MIIWI sekä kommentistasi että neuvostasi poistaa sanavahvistus. En pidä itsekään siitä, kun se on niin epäselvä ja hankala. Kaikki ohjeet otan mieluusti vastaan, kun olen niin noviisi tämän bloggerin kanssa vielä.

  terv. Selma

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja vahva on tämä mandalasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !