sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Tangotyttöjä

Leskiäidin tyttäret oli Leilan haasteena tuola vuodatuksen puolella. En tiedä varmaa onko haaste voimassa enää, mutta Tangomarkkinoita katsellessa syntyi nämä kortit ja siksi sanoin näitä tangotytöiksi. Vuodatukseen ei voi vielä linkittää, mutta tällään nämä nyt näytille kuitekin.

" Tytär vaalea, äidin helmoissa"...vai miten ne sanat menikään..? Vaalea tytär tykkää ruusuista, helmistä vihreästä...

Vaalea tytär

Tytär tumma tykkää lilasta, helmistä, pitsistä ja kukkasista.

Tumma tytär
Tangokisassa oli todella hyviä laulajia kaikki, niin tummat kuin vaaleatkin naiset ja miehet, mutta voittaja oli niin koria poika että, ja myös suosikkini. Hänessä kun on tuota "silimänruokaa" mummoillekin....;-) Tämä on tietysti vain minun hek.koht. mielipide ;-)

2 kommenttia:

 1. Kyllä tuli korea kuningas ja komiasti lauloi kaikki kokelaat että vaikea oli kait valinta.Oli vaaleaa ja tummaa kaunotarta.Korttisi on kyllä niin ihanat että..Mukavaa tätä viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Oi mitä ihanuuksia täällä onkaan !!
  En tiedä miten kauan tuo vuodatus on pimeänä, mutta nämä hienot korttisi kyllä ovat mukana niin haasteessa kuin arvonnassakin...saisi nyt laittaa sinne jotain kirjoitusta..siis vuodatukseen, mutta en minä ainakaan saa.
  Kiitos Selma ja onnea arvontaan.

  Itse en katsonut tangofinaalia ollenkaan...mutta Suville oisin suonut tangotittelin, mutta kyllä tämä kuningaskin nyt menettelee :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !