lauantai 21. heinäkuuta 2012

Mandalamanday 4.

Mandala 4.
Mandala 4. aiheeseen on annettu toive, että se kertoisi mieleen jääneestä unesta.

 Tässä Mandalassani on kuvaus jonkin aikaa sitten näkemästäni unesta, jossa tanssittiin. Mutta - tanssi ei ole unen päätekijä vaan korvakorut. Unessa minua tanssitti ihan joku outo kavaljeeri ja korvissani roikkui todella painavat valkeat suuret helmikorut. Tanssin pyörteissä korut heiluivat niin, että korvalehtiin sattui. 
Musiikki soi ja tanssi jatkui...kunnes heräsin. Silloin piti ihan kokeilla korvalehtiäni, oliko niissä vielä painavat korut tallella. Ei ollut mitään. Se oli vain unta ... kaunista unta.

Tähän yritin piirusstella tunnelmia, mutta ei se niin helppoa olekaan saada juuri sitä tuntumaa, kuin herätessä oli.
Kuvassa käytin värikyniä ja mustaa tussia ja ihan tavallista piirustuspaperia. Ehkä minukin pitää kokeilla tuota digimandalaa, mutta jotenkin aina vaan otan kynän käteen. Täällä näet toistenkin Mandaloita.

9 kommenttia:

 1. Mandalasi on hurmaava ja tuo hyvin tunnelman esille. Älä herrantähden sorru digikuviin, kun taidat niin hyvin piirtämisen ja värienkäytön.
  Tässä on tunnetta ja tunnelmaa sieluun asti :-)

  VastaaPoista
 2. Tässä istun jo matkalaukkujen päällä, mutta piti vielä kerran käydä kurkkaamassa, onko tullut mandaloita. Onneksi en joutunut pettymään. Mandalassasi on vauhdin hurmaa ja tanssittaja pyörittää niin, että korvakorut viuhuvat. Hyvin olet saanut liikkeen kuvattua.
  Käytä sitä välinettä, mitä mieluiten käytät. Jos otat kynän mielelläsi käteen, käytä sitä. Jos digitekeminen houkuttaa, voithan sitä joskus kokeilla, mutta ainakin minä palaan aina kynään ja väreihin. Toisille taas digitekeminen on mieluisinta. Välineellä ei ole väliä, kunhan se tuntuu omalta.

  VastaaPoista
 3. Mandalasi on täynnä tanssin hurmaa ja musiikki soi iloisesti. Hyvin olet saanut tunnelman kuvattua, melkeinpä voi kuulla korvakorujen kilinän. Joskus uni on niin todellisia, että herätessä luulee sen olevan totta.
  Piirretyt mandalat ovat parhaita ja sinulla on piirtämisen taito!

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edellisiin mielipiteisiin digiin siirtymisestä. Tämähän on aivan mahtava! Todellakin osaat piirtää unesi tunnelman. Aistin selvästi musiikin ja pyörivän liikkeen tanssin hurmassa.

  VastaaPoista
 5. Pirteyttä ja energistä iloa hehkuu mandalasi.
  Tanssin pyörre näkyy hienosti.

  Mandalan muodossa näen myös korvakorun.
  Näin ajatukseni ohjautui, kun luin tekstin.

  Hyvä on kun voimme toteuttaa mandaloita, niillä välineillä mitkä tuntuu kulloinkin luontevilta.
  Sinä aattelet digiä, Minä jos rohkaistuisin oikealle paperille tekemään......;))

  VastaaPoista
 6. Tanssin pyörteiden ja musiikin huuman tunnelman olet saanut hienosti mandalaasi. Tanssipari selvästi nauttii liikkeestä, musiikista ja toisistaan silmät suljettuina. Jatka vaan ehdottomasti värikynien ja tussien käyttöä.
  Kynillä tehdyissä mandaloissa on ihan oma tunnelmansa. Tosin digeilläkin saa aikaan todella hienoja taideteoksia.

  VastaaPoista
 7. Todella kauniin mandalaunen piirsitkin!

  VastaaPoista
 8. Suurin asioista on jo sanottu, mitä niitä toistamaan. Onnellinen ja myhäilevä tunnelma on tavoitettu, ja sehän on tärkeintä

  VastaaPoista
 9. Kommenttinne olivat todella kannustavia ja niin positiivisia, kiitos niistä kaikista :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !