perjantai 24. toukokuuta 2013

Kesä kerkesi edelle

Kesä on tullut ja uskomattomia lämpötiloja on riittänyt koko viikoksi. Pisaraakaan ei ole satanut koko aikana, kun hellekausi alkoi. Mutta mitäpä tuota sadetta vokottelemaan, kun matot on pesty ja polttopuutpuut tehty. Pinoamista on enää yhdeksi illaksi.
Tosin puutarhahommani ovat jääneet jälkeen, kun ruoho kasvaa, että suhina kuuluu ja kukat aukeilevat aivan liian nopeasti, jopa viinimarjoissakin jo kukkia auki. Se on aivan liian aikaista, jos viilenee, niin hallahan ne vie.
 Koivuissakin on jo niin suuri lehti, että saunavastankin jo vois tehdä, mutta kesäsauna on vielä siivoamatta. Toivottavasti ei tule sitä paljon pelättyä takatalvea ja koleita ilmoja, kun nyt on niin kuumuuteen tottunut ja nahkat melkein palaneet.


Nämä hienot ja värikkäät ATC kortit tulivat Enkulilta jo aikapäiviä sitten, kun vaihdoimme kortteja, mutta nyt vasta ne sain kuvattua. Kiitos paljon Enkuli ja anteeksi, kun en ole ehtinyt näitä tänne aikaisemmin päivittää.

Seuraavat viikonloput menevätkin sitten juhliessa ja onnittelukortit ovat nyt tehtynä. Huomena on syntymäpäiväjuhlat ja sitten niitä lakkiaisia ja koulunpäättäjäisiä seuraava viikonloppu.


Tässä loput lyyrakortit ylioppilaille ja syntymäpäiväkorttia ei voi vielä näyttää, ennekuin juhlat on pidetty. Sattuu, että päivänsankari kurkkaa sivulleni ;)
 Sitten taas, toivottavasti ehdin osallistumaan haasteisiinne ja Suureen seikkailuun, jossa odottaa monta tekemätöntä harjoitustehtävää. Ja kurkkailen sitten paremalla ajalla teidän touhujanne, mitä olette sivuillenne laittaneet.
Hyvää ja aurinkoista viikonloppua :-)

5 kommenttia:

 1. Kesä tuli kyllä ihan yhtäkkiä!
  Mutta nyt on ollutkin taas muutama päivä sateista ja aika viileääkin täällä meillä.
  Mutta huomiseksi on luvattu jo lämpimämpää.
  Mulla alkaakin juhliminen jo huomenna ja taas seuraavana viikonlopuna uudet juhlat.
  En ole kesäkukkiakaan vielä laittanut, kun pelkään, että tulee vielä hallaöitä, enkä jaksa niitä edestakas kannella.
  Mutta kivoja juhlia sulle ja hienoja kortteja olet tehnyt taas!

  VastaaPoista
 2. Kesä se on meilläkin eikä vettä ole tullut pisaraakaan....hiukan aamukastetta oli vesitonkissa.
  Ihanat kortit sait Enkulilta ja onnittelukorttisi ovat niin kauniit.
  Mukavia juhlia sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun pidit korteistani. Upea kesä tuli Itä-Suomeenkin. Nyt kukkivat narsissit ja vuokot. Pitääkin kuvata blogiin. Ihanaa sunnuntaita Sinulle.

  VastaaPoista
 4. ihana blogi , kiitos kun voin katsoa ja lukea ..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !