perjantai 17. toukokuuta 2013

Vielä onnittelukortteja

Kevät muuttui ihan kesäisiksi ilmoiksi meilläkin. Tänään piti jo villahousutkin heittää pois, kun oli lähes helteinen päivä, eikä tuulikaan juuri puhallellut. Ilma oli aurinkoa ja lintujen liverrystä tulvillaan ja Käki kukkua helskytteli jo viime lauantaina. Pääskysiä en ole vielä bongannut yhtään, mutta luulenpa, että tämä lämmin säärintama nekin tuo tullessaan. 

Kohta on puusavotta ensitaleven varalle ahkeroitu ja liiteri pullistelee puupinoja. Ja käsissä kyllä tuntuu, että on useampana päivänä halkoja nosteltu kärrystä liiteriin.

Mitään muuta en ole ehtinyt askarrella, kuin näitä yo-kortteja viime viikonloppuna, joten laitanpa näitä vielä jokusen näytille.


Ihan vaan tällaisia tavanomaisen mallisia kortteja olen tehnyt, ei mitään erikoisia uusia malleja, vielä ainakaan.


Nämä ovat meneet jo tilaajalleen ja olen oikein otettu, kun kaikki kelpasivat. No se huono puoli asiassa on, että joudun vielä tekemään ne omat lähetettävät kortit, kun kaikki valmiit katosivat maailmalle. Onneksi lakkiaisiin on vielä reilusti aikaa, että enköhän saa nekin tehtyä. 

Niinpä - kaikki haastetyöt joutuvat nyt jäämään vähäksi aikaa, ellei tule kunnon sadepäiviä, että rantehommia ei pysty tekemään. Samoin Suuri Seikkailu odottelee nyt vähän aikaa, mutta kyllä tässä vielä keretään nekin tehdä, ellei ihan mahdottomia tapahdu. 
Pienet nettipaussit ovat näköjään myös vain hyväksi. Joka päivä en ole edes konetta avannut ja olen tietysti ihan pihalla kaikesta mitä teidän blogeissanne on tapahtunut. Palaan toki katselemaan sivujanne, kunhan pahin kiire hellittää.
 Nyt on aika nauttia kevään ja kesän lämmöstä ja valoisista illoista ja öistäkin, kun tietää, että se syksykin tulee ja niin pois päin....niinkuin Yö- yhtyekin laulaa... Ja sääsket eivät vielä haittaa, joten ulkoilmanautinto on ihan taivaallista.

8 kommenttia:

 1. Todella upeita kortteja. Ihanat värit ja pitsit näissä korteissasi.

  VastaaPoista
 2. Kyllä sä olet ihan ammattilainen näiden korttien teossa.
  Aivan uskomattoman kauniita kortteja onkin!
  Vähän mäkin joudun hidasteleen tän blogin kanssa, pakkohan tuolla ulkona jotain on tehtävä, ja sisällläkin, hi!

  VastaaPoista
 3. Olet todellinen korttimaakari. Hieno harrastus.
  Kesäisiä ovat olleet minunkin pari päivääni ja minä tietysti olen laiskotellut ja seisoa tönöttänyt joen partaalla virveli kourassa.

  VastaaPoista
 4. Koko joukko todella upeita yo-kortteja... itsekin pitäisi saada aikaan muutama, mutta.... siis ideoita etsimässä ja sinulta niitä aina saa

  VastaaPoista
 5. These are really beautiful. I like all the varieties of lace, it gives the cards wonderful texture.

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon kommenteistanne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !