tiistai 14. tammikuuta 2014

Pakkaspäivän puuhasteluja ja postia Tuirelta

Talvi tuli sittenkin lumisateen ja pakkasen kanssa ja hyvä niin. Kyllä pakkasten pitää olla silloin, kun on niiden oikea aika. Tänään korkein lukema oli -21.
Ensi sunnuntaina jo Heikin päivää vietetään ja kuten kaikki tiedämme vanhan sanonnan mukaan "Heikin päivänä talven selkä katkeaa ja karhu kääntää kylkeään". 
No, uutisissa sanotaan karhujen olevan jopa hereillä ja liikkeellä lumen puutteen vuoksi.

Mutta tänään piti lämmittää uunia ja samalla pikkusen leipastakin.


Ja rieskaapa tietenkin, mutta omalla reseptilläni. Joskus pitää kokeilla tuota jauhopussin kyljessä olevaa reseptiäkin.


Tämmösta rieskaa tuli uunista ulos. Pullaa en leiponut enkä muutakaa kahvileipää, kun joulun jäännöksiäkin on vielä pakastimessa. Kyllä tätäkin tulee änkättyä ihan liikaa kahvin kanssa, varsinkin vastapaistettuna.

Ja posti toi kivan kirjeenkin!


Tämä ATC tuli Tuirelta kiitokseksi pitkäaikaisesta osallistumisesta haasteisin hänen blogissaan. Aluksi oli vain Sisko Silpputehtaalta Tuiren haasteessa mukana, kunnes rohkaisin mieleni ja änkesin kaveriksi. Tosin anteeksi pyydellen ;) kun olin myös korttiarvonnassa se toinen onnettaren mahdollisuus. :) Haasteen nimi oli silloin ekana vuonna Lost and Found. Onneksi tuli pikkuhiljaa toisiakin kortintekijöitä mukaan.

Harmi, kun ne aikaisemman haasteen jutut olivat siinä entisessä blogissani, joka kadotti kuvat. Ehkä joskus otan ryhmäkuvan niistä haastekorteista ja laitan tänne, saa nyt nähdä. Koneelta olen ( minä mokoma) ne poistanut.

Paljon kiitoksia TUIRE tästä kortista ja mukana tulleesta lehtisen sivusta ja myös kaikista haasteistasi. Kiva pino on voittokorttejakin kertynyt minun aarrearkkuuni arvonnoistasi.

5 kommenttia:

 1. Puhelin on ollut niin ahkerana etten ole ehtinyt kommenttia laittaa vaikka koko pitkän illan ollut tässä auki. Ihanaa rieskaa ja muutenkin leivinuuni antaa lämpöä pitkään...

  VastaaPoista
 2. Rieska on niin hyvää ja tuo mieleen lapsuuden kun sitä leivotiin usein.Nykyään en kovin usein leivo mutta saitpa nyt aikaan viiliksen siihen hommaan.
  Kiva kortti ja olet sen ansainnut. Mukavaa pakkaspäivää.

  VastaaPoista
 3. Kiva kortti onnea alkavalle vuodelle. Kyllä nyt tuli uununlämmityskelit,se tietää hyvää kotirieskaa ja uunipuuroa !t

  VastaaPoista
 4. Namn namn rieskaa!Leivinuuni onkin hyvä lämmönlähde. Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 5. Herkullista ohrarieskaa. Minun lempparia. Miten sinä rieskasi teet?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !