keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Silpputehtaan haaste TJK 1 / 2014

Sisko Silpputehtaalla alkoi huushollaamaan uutta haastetta, joka tavallaan korvaa Tuiren pitämän haasteen. 
Uuden haasteen nimi on TÄMÄ JOUTAA KORTTIIN.

Keiju ja perhonen
Tällaisen kortin tein viimeyönä, kun uni ei meinannut ollekaan tulla. Kortin taustapaperi on opiston vanhentuneesta esittelylehtisen kannesta. Keiju ja perhonen sekä lintu löytyivät omasta silppulaatikosta. Korttipahvi myös kierrätyspahvia, siis joku ryynipaketin pahvi. "Timantteja" ja kultausta lisukkeina. Kaikkihan nämä joutavat korttiin. 
Aika laaja on tämän haasteen skaala, mutta ehkä en vielä oikein sisäistänyt sitä. Haitanneeko tuo mittään, kunhan kortteja syntyy :)

Nyt päätin myös numeroida kortit ja aloitan sen tämän 2014 vuoden alusta. Tämä on ATC 2. / 2014. Juokseva numero tulee siis vaan kortin taakse. Itse haasteilla on tietysti omat numerointinsa, mutta joskushan tulee tehtyä kortteja ilman haastettakin.

Kiitos, kun kävit katsomassa :)

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti! Kiitos osallistumisesta.
  Itselleni tuo "joutaa korttiin" on sellainen monitasoinen ilmaisu myös.Onhan se niin, että paljon on kaikkea sellaista pyörimässä kotona mitä voi korttiin laittaa.Välillä menossa roskiinkin.
  Yksi osasto itselläni on myös sellainen materiaali joka on tarkoitettukin korttiin alun perinkin, mutta mikä vaan jostakin syystä on jäänyt käyttämättä.
  Jos tämä näin rajaamattoman on liian väljä voisi tietenkin välillä antaa aiheenkin.Katsotaan nyt kun ensin päästään alkuun. Mukava kun olet mukana!

  VastaaPoista
 2. Sinun korttisi on kaunis. Mukavaa uutta päivää. Joskus sitä on tehtävä yö töitä-itse vain "pyörin " j ahyörin ja odottelin unta. Parempi tapa lienee askarrella.

  VastaaPoista
 3. Hei Selma sinäkin olet meitä käsintekijöitä ,ihania kortteja teet.Minä neulon maalaan rakentelen betonista ja muuten vaan askartelen,lukemiseen kuluu"turhaan"
  paljon aikaa.No tämä tietokone tietysti vie myös paljon aikaa, plokia olen kirjoittanut ja videoita olen you tubeen tehnyt melkoisen määrän,aiheena tietysti Lappi.Kivaa kun löytyy saman henkisiä ihmisiä.Hyvää vuoden jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Hih,Löytyipä kaunis kortti,tää on kuin piilokuva,ensin ihmettelin et missä se keiju luuraa jasieltähän se löytyi perhosen siiven suojasta.hyvää pyrypäivää pitkästä aikaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !