torstai 27. syyskuuta 2012

Pölökkykorin nypläystä

Taas valmistui yksi tosi jämäkkä ja suuri pölökkykori.


Tässä kuvassa näkyy hiukan tekniikkaa kuinka toimin rautalankojen kanssa. Kutsun tätä risujen nypläykseksi noiden palikoiden vuoksi, joihin kiedon rautalangat punomisen ajaksi. Jokainen tekee tietysti tyylillään ja kuten parhaaksi näkee, eikä tämä tapa ole välttämätöntä. Minusta se helpottaa työskentelyä, jos lankoja on runsaasti, kuten tällaisissa isoissa töissä aina on. Sitä en osaa sanoa nopeuttaako se punomista, saattahan se olla vaikka päin vastoin.


Tässä se on valmiina ja painoa sen verran, että ei pieni tuulen myräkkä sitä heti kumoon nakkaa. Korkeutta tuli kaikkinensa noin 60 cm ja korin halkaisija on ehkä reilut 50 cm.
Klickkaa kuvia isommaksi. 
 
 

9 kommenttia:

 1. Onpa komea kori! Julkaisethan kuvan, kun olet tällännyt siihen talvikoristeet (oletan, että niin teet). On tuossa korinteossa työtä ja vaati taitoa, ei syntyisi minulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tähän ei tule koristeita, vaan menee jemmaa tulevia varten :)

   Poista
 2. Wau mikä hieno työ taas Selma!!!

  VastaaPoista
 3. Hieno kori. Minulla oli aineet jo varattuna maalla tuollaista työtä varten, mutta en saanut aikaiseksi. Tuleehan se kesä ensi vuonna uudelleen. Jolloin voin punoa.

  VastaaPoista
 4. Että on taas hieno. Upea. Tuohon tarvitaan aika paljon näppivoimaa ja paljon noita risujakin. Sormet syyhyäisivät tuollaistakin tehdä, varmaan menisi alkuun ihan harjoitteluksi. No ehkä joskus. Kiva ihailla edes muiden :)

  VastaaPoista
 5. Todella nätti kori. Tekisi mieli itsekin kokeilla. Risujakin olisi. Mutta missä on ne tarvittavat lisä tunnit vuorokauteen :)

  VastaaPoista
 6. Vähän taas kiinnostaa ruveta tuohon risuhommaan. Saat niin hyvännäköistä aikaseksi.
  Antamasi tekniikkavinkki auttaisi ainakin minua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !