torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevät juoksuttaa

Lumet ovat häipyneet lähes kokonaan tältäkin nurkalta. Pihansiivous puskee päälle ja sisälläkin kaipaisi jo keväistä suursiivousta ja ikkunat kesäverhoja. 
Kortteilu ja bloggailu ovat jääneet aika vähiin, mutta joskus on vain tehtävä muutakin. 
Helmikorinikin keikahti nurin ja ilmeisesti haluaisivat, että niitäkin pujoteltaisiin nauhoiksi tai joksikin koruksi kuitenkin. Ompeluksiakin on jonossa asti ja muitakin keskeneräisi tekeleitä. No - eipähän ole vapaa - ajan ongelmia, että ehtisi pitkästyä tähän elämänvaiheeseen.
Ja uusia tuuliakin on tulossa tällä askartelun saralla tai miksi sitä nyt saa kutsuakaan, mutta niistä sitten, jos jotain näyttökelpoista saan aikaan kesän kuluessa.


Risuja olen kerännyt myös, kun hanget ovat häipyneet. Pajujakin hiukan keräsin, sillä nyt on ihan viimehetket niiden keruussa, kun alkavat puskemaan lehtisilmuja. Sattuu, että iskee kesällä joku inspiraatio, vaikka välillä jo päätin, että nyt saa ne hommat pitää välivuosia. No, mihinkäpäs tiikeri raidoistaan pääsee.
Tämä kuva on vanha, jokunen vuosi sitten otettu. Orvokit ovat minulle aina ne ekat kevään kukkaostokset.

Aurinkoisia ja puuhakkaita kevätpäiviä teillekin :) 

18 kommenttia:

 1. Se on tosi, että vähän pitää jotain muutakin pian alkaa tekemään, kuin blogailla vaan.
  Haravaa kaipaa piha , kukkamaa uutta multaa ja lannoitetta ja juurikasmaallekkin jotain vähän pitäisi piakkoin istuttaa.
  Ja ne ikkunat, mutta sitä siirrän ja siirrän aina vaan, mä inhon ikkuman pesua meinaan!
  Huushollikin kaipaisi oikein kunnon kevätsiivouksen.
  Mutta kun on niin paljon kaikkea muutakin, muuta kivaa, hi!
  Sä olet tietty ton kauniin purkinkin tehnyt noille kauniille orvokeillesi.
  Hyvää torstaita sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Harakka. Kyllä purkki on omatekemä, mutta mennyt maailmalle kuvauksen jälkeen.
   Ei ole sivous minunkaan mielestä sitä hauskinta hommaa, mutta joskus on vaan siivottavakin :)

   Poista
 2. Samoja tuntoja on täälläkin. Ihanaa että aurinko paistaa, mutta kalamaa, kun se näyttää, miten likaiset ikkunat ovat. Monenlaista puuhaa olisi, mutta minkä sitten valitsee???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkohan se mokoma kaiken moskan paljastaa joka nurkasta. Pikkuhiljaa siivoillaan, sitten on taas hauskaa tehdä muutakin. Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 3. Minulla on parin sentin kokoisia orvokintaimia, kun kylvin syksyllä. Taitaa kestää pitkän tovin, ennen kuin näen kukkia.

  Aina pitää olla jotain uutta menossa, silloin ei ehdi edes vanheta :-)
  Kiva nähdä jossain vaiheessa, mitä olet keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun orvokit jo juhannukseen mennessä kukkii, katsotaan vaan :)
   Vierivä kivi ei sammaloidu, ainakin sanotaan niin :)
   Saa nähdä osaanko ja saanko mitään aikaan. Yhdelle kurssille olen ilmoittautunut. Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 4. Niin se kevät juoksuttaa täälläkin!Pihatyöt,ikkunoidenpesu ja korttitilaustyöt suorastaan huutavat tekijää :)Puolikasmaraton lähestyy ja treenit on hoidettava säntillisesti jos mielii kunnialla selviytyä.Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että bloggailu hiljenee, haasteisiin osallistuminen samoin, digeilyä on rajoitettava jne jne.Mutta hyvä näin. Välillä pitääkin keskittyä erilaisiin asioihin, nauttia keväästä ja kesästä. Aurinkoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho - oikein puolimaratonin aiot juosta. Sinä oletkin oikea energiapakkaus!
   Voi että, kun minä edes pääsisin kunnon lenkkeilyn alkuun, no ehkä nyt kun on sulat tiet ja lämmitä ilmaa. Joskus on kuitenkin kiva netissäkin surffailla, että ei saa liian kovia vieroitusoireita ;D
   Ylioppilaille pitäisi minunkin kortteja tekasta ja jokunen syntymäpäiväkin taas lähestyy, mutta pysytään vireessä.

   Kiitos samoin ja kiitos myös kommentistasi :)

   Poista
 5. Varsinkin heitä joilla on oma piha kevät juoksuttaa:)) ei minua kun on vain parveke mutta sinne toki käyn orvokit hakemassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, omassa pihassa on kivaa, mutta työlästä niin talvella kuin kesälläkin. Tosin kukkamaita en enää juurikaan lisäile. Saa kasvaa mikä kasvaa ja muuttua nurmikoksi. Sen aina saa vielä leikatuksi kutakuinkin.
   Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 6. Orvokki on kauneimpia kukkasia ja aloittaa jo keväällä kukintansa. Tekevä ei osaa laiskotella, vaikka kuin yrittää. On parein antaa periksi ja touhuta aina sitä, mikä miellyttää. Tarpeita pitää aina olla varalta :-) Hyvää kevättä sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Aina :-) Varautua täytyy ja risuissa ei mene hukkaan muu kuin keräysvaiva, jos ei tule mitään niistä tehtyä.

   Poista
 7. Tervetuloa Suureen Seikkailuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, innolla sitä odottelen :-)

   Poista
 8. Hippulainen kun odottelen nyt jännityksellä mitä oletkaan keksinyt...jaksaakohan odottaa kesään:) Ulkotyöt täälläkin menossa, lumet sulaneet ja haravointi kohta alkaa. Meillä kun tuo paapee hoitaa ulkohommelit ja mumma sitten sisähommelit. Kesäkukkien katsastus kohta alkaa ja sehän tietää että meikämumma on siloin niinsanotusti vinksahtanut, kaikkia kukkia kun tekee mieli:) Ikkunat on kerran pesty ulkoa mutta samanlaisena ovat taas kun aurinko räköttää, samaten kaikki pölyt ym. Ei muuta kun kaihtimet kiinni ja korttijutskat esiin...minulla taas into päällä...tulee niitäkin aikoja kun ei saa mitään askartelua aikaiseksi ....mukavia kevätpäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila kommentistasi :)
   Ei sen ihmeempiä ole tulossa kuin "Suuri Seikkailu" ;) Eikä ole yhtään varmaa osaanko ja saanko mitään näyttökelpoista edes aikaan, mutta sen näkee sitten...
   Pihan rapsuttelussa päivä meni ja taisi naamakin melkein palaa,kun ei aurinkovoidetta tullut laitettua aamulla. kyllä niitä korttejakin taas tulee kun kerkiää, mutta nyt pikku paussia niiden suhteen,, kivaa viikonloppua :)

   Poista
 9. Kiitos, kiitos. Vaan sinulla on listalla niin monen sortin töitä, että aloin hengästyä lukiessanikin. Älä vaan rupea stressaamaan.
  Puuhakasta viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 10. Kiitos aimarii :) Yritän kaikin mokomin olla stressaamatta näiden hommien kanssa.
  Se vaan on niin, että kun ei ole enää kaveria rinnalla touhuamassa, saa kaiken tehdä yksin ja usein meneekin sitten aikaa tuplasti. Ja mitä ei saa thdyksi olkoon tekemättömänä sitten :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !