sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Roskisrunoutta Art Journaliini

Minttumaan blogissa on hauska haaste; Roskisrunoutta.

 
 Tarkemmat säännöt voit lukea Minttumaan blogista. Ja heti anteeksi pyyntö, kun minulla tuli painovirhe tuohon nimikkeeseen, mutta kun liimasin äkäsellä nestemäisellä liimalla nuo lehdistä leikkelemäni sanat eilen illalla, en voinut enää korjata, joten annoin olla. 

Minulla tämä nimi tuli muotoon Roskarunoutta, jota runouteni nyt on muutenkin, kun joskus niitä olen vanhoissa blogeissani julkaissut. 
 Näitä valmiiksi malaattuja sivupohjia on Art Journalissani valmiina, joten nopsaan sain tämän aukeaman eilen illalla valmiiksi, kun ensin sain yövieraat syötettyä ja saatteltua kotimatkalle.

 Tulipa tehtyä pitkästä aikaa sivut Art Journaliini tämän haasteen innoittamana. Vihjeinspiraation sain Tuiren sivuilta, kiitos :)

Sanojen sekoittelusta saa aikaan hassuja runoja, eikä tässäkään ole juuri päätä eikä häntää :)
( Jos tuosta tekstistä ei saa selvää tässä, voit napsauttaa kuvaa ja se aukeaa mustalle pohjalle ja näkyy suurempana. Mustapohjainen kuva sulkeutuu sitten ruksista. Tämän kaikki bloggaajat jo tietävätkin, mutta sivullani käy myös ei bloggaavia lukijoita, joille tämä neuvo ehkä on tarpeen.)

8 kommenttia:

 1. No voi jepulis, kun tulikin hieno!
  Pohja ihan mahdottoman ihana ja runokin..kyllä siinä on järkeä ja päätäkin, hi!
  Mutta ihastuin tuohon sun pohjaasi, jonka olet tehnyt.
  Tämä oliskin ollut kiva haaste toteuttaa, mutta en taida ehtiä enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos harakka, tykkään tällaisista haasteista. Sivupohjan kirjaani olen maalannut akryyliväreillä, vanhoilla ja paksuilla, niin tuli ihan kohokuviot reunoihin. Osallistu sitten seuraavan haasteesen, jos näitä tulee lisää :)

   Poista
 2. Ihana kuva -ihana testi..mitäpä muuta voisin sanoa.

  VastaaPoista
 3. Upea teksti ja kuvat! Minäkin teen noita ArtJournaleita! Mielenkiintoinen blogi sulla. Taidan tulla tutustumaan uudestaan paremmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ja tervetuloa toistekin :)

   Poista
 4. Kaunis! Kiitos kun osallistuit haasteeseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !