maanantai 1. huhtikuuta 2013

Muistikirjamaaliskuun 31. pv.

Viimeistä viedään Muistikirjamaaliskuussa ja tehtävänä on 
"Mitä opit maaliskuussa?"

Sunnuntai 31. pv
Ainahan sitä jotakin ehtii oppimaan, jos oikein tahtoo ja piirtelyä kovasti ainakin yritin oppia ja opetteleminen tietysti vielä jatkuu.

Tässä koko kirja

Tällainen tuli takakannesta ja yhtään enempää lehdykkää ei näihin kansiorenkaisiin olisi enää sopinutkaan. Ja mikä näin pieni kierrekansio oikein on? Se on edesmenneen mieheni "raviohjastajan säännöt" kansio, josta tuli Maaliskuun muistikirja 2013. Ja mikä parasta, minäkin pysyin ihan hyvin mukana tässä haasteessa :)

Kiitos paljon Terhille tästä hauskuudesta :)

10 kommenttia:

 1. Hieno sivu ja hienolta näyttä koko kirja. Ja sitten vielä jos kertoisit tyhmälle, että MITÄ kuvioita oikein opit piirtämään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opin tai opettelin ja opettelen yhä piirtelmään Zentangle kuvioita. Niihin voit paremmin tutustua. Tanya d'Arc blogissa ja sieltä löydät linkkejä haasteen yhteydessä vaikka ja mihin niiden kuvioiden salaisuuksiin. Tanyan blogi näkyy sivupalkissani oikealla reunalla. Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 2. Hieno oppi ja viistää hieman omaani. Kiva kirja. Itse tein ihan valmiiseen muistikirjaan, mutta seuraavan kerran ajattelen toisen tavan...ehkä jotain a la Tuire Flemming.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin - niissä kuvioissa onkin opettelemista useammaksi vuodeksi, luulisin.

   Muistikirjasta minulle tulee ajatus vain ihan pienestä vihkosesta, mutta kukin tavallaan :) Ja Tuire on ammattilainen näissä mixedmediossa ja journaleissa, että sen puoleen häneltä voi odottaa vain huippujuttuja. Harmi,kun hän asuu niin Etelä-Suomessa, että en pääse hänen pitämilleen kursseille. Niillä kursseilla oppisi varmaan kaikkea ihanaa.
   Kiitos Mama Elf kommentistasi. Oli ilo tutustua sinunn tällälailla, tuskin muuten oisin eksynyt blogiisi :)

   Poista
 3. Hieno. Minä niin tykkään näistä itse tehdyistä kirjasista-niissä on sitä jotakin.

  VastaaPoista
 4. Hieno kirja :)
  Mie en ole (vielä) opetellut niitä zentangleja, vaikka olenkin törmäillyt niihin mm. Youtubessa. Mutta ehkä miekin joku päivä joskus :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sirutuuli :) Hauska niitä on yrittää piirrellä, paljon niissä on oppimista :)

  VastaaPoista
 6. Saitpa hienon kirjan muistoksi. Kirjat säilyvät aina, mutta erilliset paperit häviävät jonnekin. Kiva uusi oppikin tuli :-)

  VastaaPoista
 7. Tämä oli sellainen hassu haaste ja ehkä suunnattu hiukan nuoremmille, mutta hauskaa oli kokeilla pysyykö mukana näin hektiseesä haasteessa. Kiitos Uuna.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !