sunnuntai 13. joulukuuta 2015

13. joulukuuta

Tänään on 3. adventti ja iltaan meni Jämälankavillasukkajoulukalenterin 13. luukun vihjeen kutominen. Ja vihjehän kuuluu näin;
Jatka sukkaa A neulomalla 13 kerrosta sillä värillä, minkä värisestä mukista/kupista joit tänään ensimmäiseksi. Kirjoneuleeseen voi käyttää alta löytyvää mukikaaviota.
 
 
Valkoisesta kahvikupista ryystin aamukahaveni ja ihmettelin, kun pitkästä aikaa ei satanut mitään. Lauantai-iltanahan vielä vettä tihkutti, kun pesin terassiani kissankakasta. Ei minulla ole koskaan ollut kissaa, mutta aina vaan kakkoja ilmestyy pihamaalle nurmikolle ja onneton iltahämärässä astuin semmoseen miinaan.. Eikö nykyajan kissat kaikikkaan hiekkakasaan? No, ajat muuttuu ja kissat kans :-)
(Tuli vähän kakkanen juttu tästä, mutta hampaat irvessä jynssäsin varaston lattiaa ja saappaitani ym. ja manasin naapureiden kaikki kissat sinne jonnekin. Pakko se on kiukkuaan johonkin purkaa :-D)

Hyvää alkavaa viikkoa teille :-)

9 kommenttia:

 1. Talven värejä on nyt neuleessasi, kaunista.
  Taitaa olla naapureiden vika, että kissat sotkevat sinun pihassasi. Eläin ei ymmärrä, minne saa tehdä, mutta naapuri ymmärtää lemmikin ottaessaan vastuun siitä ja sen tekemisistä. Ymmärrän kiukkusi, täysin syystä.
  Ehkä voisit kysyä naapurilta voisiko asialle jotain.

  Minä ruokin koditonta kissaa, joka on niin arka, että käy yöllä syömässä. Yritin loukulla saada kiinni, mutta ei onnistu. Vastuuttomat ihmiset jättävät ressukoita oman onnensa nojaan.
  Mukavaa alkavaa viikkoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä eläimiä vihaa. Monenlaista kotieläintä on elämäni aikana meillä ollut; hevosia, lehmiä, possuja, lampaita ja koiria monen sorttisia, undulaatteja. Kissatkin ovat söpösiä, mutta petoja irrallaan kulkiessaan ja minusta hankalaa sitä on kytkettynäkin pitää. Kai ne siksi vapaana kulkevatkin.

   Poista
  2. Juu ei sinun tekstistäsi sellaista tullut julkikaan. Vaan ei kukaan ilahdu, jos kissat alkavat kuistille kakkia :-)
   Serkun kisuli eli 16 vuotiaaksi, kun ulkoili vain kytkettynä.
   Meillä ei vaan olla totuttu vielä pitämään kisulia hihnassa tai tarhassa.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää sukka.
  Täällä myös tuota kissankakkaa, pitkin pihaa ja navetta haisee pissalle.
  Muutaman naapurin puolivillit kollit kyläilee navetassa, onneksi Lilli antaa niille aina hatkat.

  VastaaPoista
 3. Mukava seurata neuleen edistymistä :)
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kissat ovat ihania, mutta voisivat ne pysyä omilla pihoillaan. Niinhän oikeastaan jo lakikin määrää, isännät pitäisi ottaa puhutteluun, mutta kukapa sitä haluaa riitaa naapurien kanssa.

  Taas hauska kutomisvihje :-)

  VastaaPoista
 5. Minulla kyllä menisi pää sekaisin näistä neuleohjeista, en voi kuin ihailla teitä neulojia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !