perjantai 4. joulukuuta 2015

4. joulukuuta

Jämälankavillasukkakalenterin 4. luukku antoi vihjeen; kudo sukkaa A ja väri määräytyy Raverlyyn liittymisvuoden mukaan. Ja jotka eivä ole sinne liittyneet, kuten minä, saavat kutoa pinkin kirjoneuleraidan.
  Ihan oikeaa pinkkiä ei ollut kuin metrin mittainen pätkä, joten tein raidan hiukka tummemmalla, jota löytyi kunnon kerä. Värit eivät tahdo näkyä oikeina, kun aurinko nuukailee valoaan ja lamput antaa omanväristään valoa.
Erilaisia sukkajoulukalentereita on liikenteessä muitakin kuin tämä Jämälankavillasukkajoulukalenteri. 
Ulkolämpömittari näyttää -1 astetta, kiva sää vielä ainakin. Joten pitää lähteä ja hakemaan puita pannuhuoneen kattilaan ja lenkkeilemäänkin.
Kiitos kommenteista ja kiinnostuksesta sukkani edistymisen suhteen. Olen todellakin iloisesti yllättynyt :-)
TÄÄLTÄ LÖYTYY VIIMEVUOTINEN jämälankavillasukkajoulukalenterisukkani. Silloin oli paksummat langat käytössäni ja sovelsin aika lailla silmukkamäärissä.

13 kommenttia:

 1. Oi miten nätisti tämä väri sopii harmaaseen ja siniseen. Kaunista jälkeä..
  Pakkasta on meilläkin ja lunta maassa. Lenkilläkin tuli käytyä jo aamuhämärissä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maahinen :-)
   Lopputulos on täydellinen yllätys. Joudun varmaankin tekemään ylimääräisiä kerroksia, että sukanterälle tulee riittävästi pituutta, kun nyt on niin ohutta lankaa mullakin.

   Poista
 2. Minulta on onnistunut sukakaneule myös. Löysoin melko passelin värin. Laitan kuvia vasta sukkien valmistuttua.
  Sinun sukkasi näyttää kauniilta.
  Pakkasia täällä, lunta tullut ja illan sininen hämy parhaillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aimarii .
   Monikaan ei laita kuvaa ennekuin valmiista sukista.. No...olen nii höpsö, että melekein jokapäivälle tulen laittamaan kuvaa, mutta en velvoita ketään sitä katsomaan. :-D :-D

   Muutakin asiaa voi samassa postauksessa olla. Selasin viimevuotista sukkkieni edistymistä ja olikin kiva palautella mieleen päivien kulkua :-)

   Poista
 3. Oliko viimevuotiselle sukalle käyttöä? Onko niitä vain yksi, vai teetko yhtä aikaa kahta? Varmaan olen lukenut huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimevuotisille sukille olisi heti löytynyt ostajakin, mutta enpä raskinut myydä niitä, kun kuvioissa on niin paljon omaa elämää väreinä. En ole raskinut käyttää niitä vielä, mutta kun ja jos nämä valmistuvat, sitten raskin entiset ottaa söpöstelysukiksi:-)
   On sukka A ja sukka B. niitä neulotaan vuorotellen ja sukkapari valmistuu jouluksi. Tänään neulottiin sukkaan A, 4 kerrosta ja nyt sukanterät ovat yhtä pitkällä. Siksi sukanterässä on poikaneulalla kirjain, että en sekoita niitä ja että vihje tulee neulottua aina oikeaan sukkaan.
   Kiitos kommentistasi :-)

   Poista
 4. Kauniit värit! Tosi mielenkiintoinen projekti. Muutaman rivin minunkin niskani kestäisi neuloa, mutta Kalle-kurre ei nyt päästä sellaisiin hommiin, ensi vuonna sitten :-)

  Täällä on kauhea myrsky, vettä tulee ihan sivuttain ja männyt kallistelevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna. Aina ei just semmosta väriä löydy varastoista, mutta idea onkin käyttää jämälankoja, joten lähintä sävyä sitten käytetään.:-)

   Poista
 5. Upeaa väriyhdistelmää, suorastaan herkullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyvin harmaaseen erilaiset värit käyvät ja tässä saa tulla riitasiakin yhdistelmiä ja mulla tuleekin, kun langanjämät ovat mitä sattuu. Kiitos :-)

   Poista
 6. Tuleepa kaunista jälkeä. Ihanat värit.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Esteher ja enkuli :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !