tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenterisukka 2015, 1. joulukuuta

Joulukuu alkoi ja kalenterin luukkuja avataan jokapuolella.
Tänäkin vuonna availen luukkuja pääasiassa TÄÄLLÄ, mutta toki kurkin teidän muidenkin kalentereita.

1.luukun ohje ja sain tällaisen aloituksen aikaan. Väriympyrässä kello näytti seitsemää, kun kudoin tätä, joten kuvion väri on sininen.


Pieni moka alotuksessa - oisin voinut aloittaa useammalla silmukalla, mutta nyt siihen tuli vain 6 s. Kärjestä aloitus on vähän outoa mulle ja vasta jälestä päin huomaa mitä olisi voinut tehdä toisin. Mutta olkoon nyt näin, en viitsinyt ruveta purkamaankaan.
 Lankana on Novitan Pikkusiskoa ja aika tummaa harmaata. Se oli alessa loppuunmyynnissä kaupassa, jossa pyörähdin maitoa hakemassa, eikä värejä ollut enää kuin mustaa ja tätä harmaata. Langan valmistus on lopetettu. 
Kuviolanka vaihtelee ja liian paksusta langasta otan yhden säikeen pois, jos se näyttää liian hurjalle. Ohje on sukkakoolle 38, mutta se ei riitä mulle ja teinkin jo teränjatkoa aloitukseen pituussuunnassa. Leveys näyttää riittävän jalkaani. Tästä se taas lähtee ja joulukuukin saadaan nopsasti menemään, vaikka menisi se muutenkin, kun Joulu aina yllättää :-)
Mukavaa joulukuuta :-)


5 kommenttia:

 1. Kiitos samoin Sinulle Selma, joulukuu on jo alkanut ja olen ihmeissäni kun en ole kotona. Jouluhössötys alkaa aina adventtina viimeistään:)

  VastaaPoista
 2. Kiva kalenteri-idea. Kauniit värit valitsit sukkiisi :-)

  VastaaPoista
 3. Tuo on taito, jota en osaa eli neuloa. Virkkaan kyllä, mutta puikot eivät pysy käsissä.

  Kaunista harmaata.

  VastaaPoista
 4. Tämä kalenteri on jälleen erityisen mielenkiintoinen seurattava :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi...kommentit ilahduttavat aina!
Thank you for your comment !